Shiba Inu Coin Geleceği? SHIB Coin Yorum Analiz! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

6 Şubat 2022 Pazar

Shiba Inu Coin Geleceği? SHIB Coin Yorum Analiz!

Shiba Inu Coin Geleceği? SHIB Coin Yorum Analiz!

Dünyanın en büyük borsalarının da listelediği Shiba Inu coin geleceği ne olacağı merak ediliyor. Özellikle bir anda pump yapan ve sıfır atarak büyük değer kazanmış olan Shiba Inu coin kaç TL olduğu da merak ediliyor. Peki SHIB coin hangi borsada? İşte Shiba Inu coin yorum analiz gibi merak edilen Shiba Inu coin haberleri.

Shiba Inu coin geleceği bir sıfır atmasından sonra daha da merak edilir oldu. Peki Shiba Inu coin nedir kimin? İşte popüler token Shiba Inu hakkında merak edilen detaylar.

Shiba Inu Coin Nedir ve Kimin?

Shiba Inu coin nedir ve kimin, 1,5 milyona yakın kişinin izleme listesinde bulunan SHIB coin, Ethereum tabanlı bir altcoin olarak biliniyor. Aynı zamanda Shiba Inu coin kurucusu kim olduğu ise Ryoshi adında anonim bir kişi tarafından geliştirilmiştir.

Shiba Inu Coin Hangi Borsada Alınır?

Shiba Inu coin hangi borsada alınır, şuan için Binance, Coinbase, KuCoin, Huobi, BtcTürk gibi kripto para alım-satım borsalarında listelenen Shiba token, UniSwap, ShibaSwap gibi takas platfromlarından alınabiliyor.

Shiba Inu Coin Kaç TL?

Shiba Inu coin kaç TL, yükselişinin ardından büyük bir düşüş yaşayan SHIB, 0.00030250 TL fiyatından işlem görüyor. Dolar bazlı bakıldığında ise 0.00002750 dolar fiyatından işlem görüyor.

Shiba Inu Coin Yorum

Shiba Inu coin yorum, Binance borsasında listelendikten bir süre sonra büyük bir ilgi gören Shiba Inu, çok kısa bir zamanda bir sıfır atarak büyük bir yükseliş gösterdi. Ethereum tabanlı olması ve büyük bir yatırımcı kitlesi bulunmasından dolayı ilerleyen zamanlarda daha da değer kazanacak bir coin izlenimi veriyor.

Shiba Inu Coin Analiz

Shiba Inu coin analiz, grafik bazlı bakıldığında ani yükselişinin ardından zaman zaman yükselen Shiba Inu coin, son zamanlarda sürekli bir düşüş içine girdi.

Shiba Inu coin web sitesine buraya tıklayarak ulaşabilir ve bu altcoin hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

İlgili Konular

NOT: Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Konu içerisinde yazan herhangi bir bilginin doğruluğu konusunda Kurgu Gücü sitesi garanti ve yatırım tavsiyesi vermez. Yapacağınız tüm işlemleri kendi isteğinizle yaptığınızı Kurgu Gücü sitesinin konu içerisinde verdiği bilgilerden doğacak olan hukuksal da dahil olmak üzere sorunlardan sorumlu olmadığını unutmayınız. Yapacağınız her işlemi kendi isteğinizle yaptığınızı ve Kurgu Gücü sitesinin yatırım tavsiyesi vermediğini unutmayınız. Kripto paralar arz ve talep ilişkisine göre hareket ettiği için elinizdeki parayı kaybetme riskinizin olduğunu bilerek hareket etmeniz gerektiğini unutmayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..