2018 Dünya Kupası Belçika 5-2 Tunus Maç Detayları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

24 Haziran 2018 Pazar

2018 Dünya Kupası Belçika 5-2 Tunus Maç Detayları

2018 Dünya Kupası Belçika 5-2 Tunus Maç Detayları - Kurgu Gücü

Belçika hazırlık maçları da dahil şuana kadar hiç maç kaybetmedi. Tunus ise çok iyi performans sergileyemedi. Belçika G Grubunda oynadığı ilk maçında Panama'yı 3-0 yenerek 3 puan almıştı. Tunus ilk maçında İngiltere'ye 2-1 yenilmişti. Bu maçı da 5-2 kaybeden Tunus'un Gruptan çıkma umudu kalmadı. Belçika ise gruptan çıkmayı garantiledi. İşte Belçika - Tunus maç özeti ve detaylarına..




Maçın detaylarına geçecek olursak ; Belçika maça hızlı başlayan taraf oldu. Dakika 6 da Penaltıdan Eden Hazard'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Aradan 10 dakika geçtikten sonra dakika 16 da Romelu Lukaku sahneyi çıktı ve durumu 2-0 a getiren golü attı. Tunus buna reaksion olarak 2. golden 2 dakika sonra Belçika kalesine meşin yuvarlığı gönderdi ve durum 2-1 oldu. İlk yarının uzatma dakikalarında 45+3 de sahneye bir kez daha Romelu Lukaku çıktı ve durumu 3-1 getiren golü attı. Böylelikle ilk yarıyı Belçika 3-1 lik galibiyetle kapattı.



Belçika'nın gollerinin ardı arkası gelmezken ikinci yarının başında dakika 51 de Eden Hazard ile bir gol daha bulan Belçika, durumu 4-1 e getirdi. Maçta tabela saatinde 90 gösterirken Michy Batshuayi Tunus ağlarını sarstı ve durum 5-1 oldu. Maçın uzatma dakikaları oynanırken 90+3 de Tunus, Wahbi Khazri ile bir gol daha bulup sadece skor da değişiklik yaptı ve maç 5-2 lik Belçika galibiyeti ile sonuçlandı. Kurgu Gücü daima en günceli.


Maç Sonucu : Belçika 5-2 Tunus


2018 Dünya Kupası Belçika 5-2 Tunus Maç Detayları - Kurgu Gücü


Belçika - Tunus Maçının sahadaki 11 leri

Belçika 11'i
1 Thibaut Courtois, 2 Toby Alderweireld, 5 Jan Vertonghen, 15 Thomas Meunier, 20 Dedryck Boyata, 6 Axel Witsel, 7 Kevin de Bruyne, 10 Eden Hazard, 11 Yannick Carrasco, 9 Romelu Lukaku, 14 Dries Mertens
                        
Tunus 11'i
1 Farouk Ben Mustapha, 2 Syam Ben Youssef, 11 Dylan Bronn, 12 Ali Maaloul, 4 Yassine Meriah,7 Saif-Eddine Khaoui, 10 Wahbi Khazri, 13 Ferjani Sassi, 17 Ellyes Skhiri, 8 Fakhreddine Ben Youssef, 9 Anice Badri

Günün maçları hakkında daha fazla bilgi almak adına kurgücü.com daki diğer konularımıza göz atabilir ve farklı konularda da bilgi sağlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..