2018 Fifa Dünya Kupası Rusya 3-1 Mısır Detayları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Haziran 2018 Salı

2018 Fifa Dünya Kupası Rusya 3-1 Mısır Detayları

2018 Fifa Dünya Kupası Rusya 3-1 Mısır Detayları - Kurgu Gücü

2018 Dünya Kupası A Grubunda Rusya ikinci maçında Mısır ile karşılaştı. Grubun ilk maçında Suudi Arabistan'ı 5-0 yenen Rusya yine Suudi Arabistan maçında olduğu gibi gollü bir galibiyet daha aldı. Maça Denis Cherysev damgasını vurdu. Mısır'ın yıldızı Salah ise elinden geleni yapsa da Mısır' 3-1 yenilmekten kurtaramadı.


2018 Fifa Dünya Kupası Rusya 3-1 Mısır Detayları - Kurgu Gücü
Maçı ilk yarısında her iki Ülke de gol pozisyonlarına girmiş olsa da 0-0 lık eşitliği bozamadılar. İkinci yarıya hızlı başlayan Rusya, Mısır'ın kendi kalesine gol atmasını sağladı. Mısırlı oyuncu Ahmed Fathy kendi kalesine attığı golle Rusya karşısında takımını 1-0 geriye düşürdü. Bu golün üzerinden fazla geçmeden dakika 59 da sahneye Rusya'nın yıldızı Denis Cherysev çıktı ve durumu 2-0 a getiren golü attı. Rusya'nın golleri hızlı bir şekilde gelmeye devam ederken 2. golün ardından 3 dakika sonra Artem Dzyuba sahneye çıktı ve durumu 3-0 yaptı. yaklaşık 11 dakika sonra Mısır penaltı kazandı. Penaltı kararı Video hakem uygulaması ( VAR ) başvurularak verildi. Bunun üzerine penaltıyı gole çeviren Muhammed Salah durumu 3-1 getirse de maçtan yenilgi ile ayrılmak zorunda kaldılar.


2018 Fifa Dünya Kupası Rusya 3-1 Mısır Detayları - Kurgu Gücü

Rusya'nın İlk 11'i Şu şekildeydi ;Akinfeev- Fernandes, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov , Gazinskiy, Zobnin, Samedov, Golovin, Cheryshev , Dzyuba

Daha sonra dakika 74 de Cheryshev yerine Kuzyaev maça girdi. Ardından beş dakika sonra dakika 79 da Dzyuba yerini Smolov'a bıraktı. Dakika 86 da ise Zhirkov yerini Kudryashov a bıraktı.


2018 Fifa Dünya Kupası Rusya 3-1 Mısır Detayları - Kurgu Gücü

Mısır'ın İlk 11'i Şu şekildeydi ; El Shenawy- Ahmed Fathy, Hegazy, Gabr, Abdelshafy , Hamed, Elneny, Trezeguet, Elsaid, Salah, Mohsen

Dakika 64 de Elneny'in yerine Warda oyuna dahil oldu. 4 dakika sonrasında Trezeguet yerini Sophi ye bıraktı. Dakika 82 de Mohsen çıktı yerine Kahraba girdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..