Dev Yılan Koskoca İnsanı Yuttu - Gördüklerinize İnanamayacaksınız - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Haziran 2018 Salı

Dev Yılan Koskoca İnsanı Yuttu - Gördüklerinize İnanamayacaksınız

Dev Yılan Koskoca İnsanı Yuttu - Gördüklerinize İnanamayacaksınız - Kurgu Gücü

Bu yılanlar inanılmaz bir varlık. Dev Piton yılanı İnsanı nasıl yutmuş gördüklerinize inanamayacaksınız. Dev yılanın içini bıçakla keserek açıyorlar. İnsanı yutan Dev yılanı öldürüp, yuttuğu kişiyi içinden çıkartıyorlar ama malesef ki görülen şey hiçte içler açıcı bir şey olmuyor. Bu durum içler acısı bir şey olsa gerek.



Bu tür videolar insanın gerçekten içini burkuyor. Düşünsenize karşınızdan sizden katlarca büyük bir Piton var. İnsan ne yapacağını elbet şaşırır. Sonuçta her şey filmlerdeki gibi olmuyor ve dev piton yılanını öldürmek o kadar kolay olmuyor malesef.




Video kaynağı mynet sitesidir. Kurgu Gücü sitesinin herhangi bir alakası yoktur. Sorumluluk kabul etmemektedir ve şiddete yönelik içerik mevcuttur. 18 yaşından büyük kişilerin izlemesi gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..