Youtube İçin Telif Hakkı Olmayan Müzik Bulma - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Haziran 2018 Cuma

Youtube İçin Telif Hakkı Olmayan Müzik Bulma

Youtube İçin Telif Hakkı Olmayan Müzik Bulma - Kurgu Gücü

Youtube için video oluşturdunuz ama telif hakkı olmayan müzik mi bulamıyorsunuz ? Ya da youtube videonuza koyduğunuz müzikte telif hakkı var diye mi korkuyorsunuz ? İşte Kurgu Gücü olarak sizlere bu konumuzda Youtube videoların için nasıl telif hakkı olmayan müzikler bulabileceğiniz konusunda bilgi vermeye çalışacağız.



İlk yöntem kendi müziğinizi kendiniz çalacaksınız. Yani kendinize özgü notalarla bir müzik kurgulamanız olacaktır. Bu müzik ile arası olmayan kişiler için zor bir yöntem olacaktır muhtemelen. Şimdi sizlere en iyi yöntem olarak ;  youtube'nin kendine özel müzikleri var ve hiçbir telif hakkına sahip değiller. O müzikleri videolarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Videonuza özel olmasa da, videonuza uygun müzikler bulma şansınız var. Şimdi bu müziklere nasıl ulaşırım ? sorusuna cevap verelim.


Youtube İçin Telif Hakkı Olmayan Müzik Bulma - Kurgu Gücü
Youtube telif hakkı olmayan müziklere ulaşmak için öncelikle google hesabınızla Youtubeye giriş yapın. Ardından sağ üst tarafta bulunan kanalınızın simgesine tıklayın. Herhangi bir kanalınız olabilir fark etmez bu daha sonra açılan sayfada '' İçerik Oluşturucusu '' seçeneğine tıklayın. Tıkladığınızda karşınıza videolarınızın bulunduğu alan gelecek. Oradan sağ tarafta bulunan menülerden en aşağıda yer alan '' Oluştur '' seçeneğine tıklayın. Tıkladığınızda sizin için Youtube'un ücretsiz  müzikleri karşınıza çıkacaktır. Her türden ve kategoriden müzik mevcuttur.



Gitar ile çalınan müzikler, duygusal müzikler, aşk müzikleri bulma imkanınız vardır. Hem kısa hemde uzun müziklerde vardır.  Onları dinleyebilir ve beğendiklerinizi indirip videonuzda telif hakkı olmadan kullanabilirsiniz. Ayrıca bunun yanı sıra o alanda müzik haricinde ses efektleri de bulma imkanınız var hemde telif hakkı olmayan mükemmel efektler. İnsan sesinden tutun hayvan sesine kadar bütün ses efektlerini bulma imkanınız var. İşte bu kadar kolay telifsiz müzik bulmak. Hemen sizde youtube videosu oluşturun ve müzik derdini kolayca halledin.

İlginizi Çekebilir : Youtube Üzerinden Açılan Adsense Hesabını Bloga Bağlamak

Sizlere görsel olarakta nasıl bulacağınız konusunda paylaşımda bulunalım arkadaşlar. Youtube'da hesabınıza giriş yapın ve sağ taraftaki kanal simgenize tıklayın. Ardından aşağıdaki görselleri izleyerek telif hakkı olmayan müziklere ulaşabilirsiniz.

Youtube İçin Telif Hakkı Olmayan Müzik Bulma - Kurgu Gücü


Telifsiz Müzik kütüphanesine gitmek için tıklayın. Kurgücü.com u takipte kalın ve diğer konularımıza da göz atarak daha fazla bilgiye sahip olun.


Ayrıca aşağıdaki videolarımızdaki müzikleri de telif hakkı olmadan indirip videolarınızda kullanabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..