Alman Üretici SUV 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yaptı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Temmuz 2019 Perşembe

Alman Üretici SUV 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yaptı

Alman Üretici SUV 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yaptı - Kurgu Gücü

Araba severler için muhteşem bir haber var. Son model araba meraklıları için 2019 Audi Q3 tanıtımı resmi olarak yapıldı ve oldukça gösterişli ve sağlam donanımlara sahip olduğunu gösterdi. Audi yeni sezona çok iyi bir giriş yaptı diyebiliriz. Alman üreticisi SUV'un en eski modellerinden Q3,  2019 Audi Q3 resmi olarak tanıtımı yapıldı. Yepyeni Q3 artık daha dinamik tasarıma sahip olmakla beraber, daha teknolojik özelliklere sahip.



Araba meraklıları için muhteşem bir araç olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Mükemmel bir tasarım şekli düzenlenen araçta, günümüze uygun teknolojik ürünlerde dahil edildiğini söyleyebiliriz. Audi Q3 yaptığı bu değişimle diğer rakipleriyle kıyasıya mücadele edeceğini hissettirmiş oldu.

Dünyanın en pahalı arabaları ve özellikleri konumuzun ilginizi çekebileceğini düşünüyoruz.

SUV'un en eski modellerinden biri olan Q3'ün artık yenilenmesinin vaktinin geldiğini düşünülmesi üzerine 2019'a yepyeni tasarım ve teknolojiyle karşınıza çıkarmaya karar verildi. Alman üretici olan Audi, daha dinamik tasarıma sahip ve daha teknolojik özelliklere sahip olan 2019 Audi Q3'ün tanıtımı resmi olarak yapıldı. Oldukça sağlam rakipleri olan Audi, Volvo XC40 ve BMW X1 gibi sağlam rakiplerle mücadele edecek olduğu için tasarım ve teknolojik açıdan daha da kaliteli bir düzen içinde tasarlandı.

Audi Q3'ün satışları ise Kasım ayında başlayacağı duyuruldu. 2019 Audi Q3, Volkswagen grubunun, MQB platformuna geçiş yaptıkları daha önce bildirilmişti. Eski gövdesine göre 97 mm daha uzun olan bu yeni tasarımı, 18 mm daha geniş olup, 5 mm daha alçak bir görünüme sahiptir. Ask mesafesi ise 78 mm daha uzatılmıştır. Daha geniş diz ve daha geniş baş mesafesi oluşmasına da imkan tanınmıştır. Bagaj hacmi ise 674 litre alana ulaşmıştır. Bunun yanı sıra koltuklarda katlandığında 1.526 litre alan yer elde edilmiş oluyor.




Alman Üretici SUV 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yaptı - Kurgu Gücü

Yeni görünüm ve tasarımında da oldukça güzel değişimler olan 2019 Audi Q3 de, profilden bakıldığı zaman Q8'den esinlendikleri belli oluyor. Detaylar arasına dikey şeritli ve gri çerçeveli büyük bir ızgaraya sahip olmasını da eklemek uygun olacaktır. Eskisine göre stop lambalarında genişleme olması ve ön tamponun daha bir sportif özelliğe kavuşmuş olması tasarımları arasında belirtilebilir. 2019 Audi Q3 iç tasarımıyla da oldukça kaliteli olduğu söylenebilir. Kabin alanında 12.3 inç Virtual Cockpit gösterge ekranı bulunan, ayrıca 8.8 inç bilgi/eğlence ekranı da bulunuyor. Opsiyon özellikleri arasına 10 inçlik ekran seçeneği de eklenmiş.




Alman Üretici SUV 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yaptı - Kurgu Gücü

Android Auto ve Apple Car Play desteği standart olduğunu söyleyebilir. Audi Q3 sizin için ön ve arka taraflarına toplamda 4 tane USB girişi eklemiştir. Güvenlik bölümünde acil durum fren sistemi olan, şeritten ayrıldığında şeritten ayrılma uyarısı, adaptif hız kontrol sistemi ve bununla birlikte arka çapraz trafik uyarı sistemi bulunmaktadır. 2019 Audi Q3 motor seçenekleri arasında ilk aşamada üç ünite bulunacağını bildirdi. Bu ünitelerin güç sistemleri en düşük 150 beygir olacağı ve 230 beygire kadar değişiklik gösterebileceği belirtildi.

Düşünülene göre ünitelerden birinin 190 beygirlik 2.0 TFSI ünitesi olacağı ayrıca 7 ileri S Tronic çift kavramlı şanzıman ve Quattro dört teker çekişli sistem ile işbirliği yapılacak olması bekleniyor. 2019 Audi Q3'ün toplamda 6 sürüş modu bulunuyor. Bu sürüş modları şu şekildedir; Individual, Auto, Efficiency, Dynamic ve Offroad

İlginizi Çekebilir : Ah bir zengin olsam diyorsan, demekle olmaz çabalayacaksın adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.

Satışlarına Kasım ayında başlanılacağı bilen Audi Q3, fiyat olarak henüz belirli bir rakam bulunmuyor. Fiyatları açıklanır açıklanmaz kurgücü.com olarak sizlere bu konu içerisine ekleme yaparak bildireceğiz. Bu ve bunun gibi tüm bilgiler için Kurgu Gücü'nü takipte kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..