Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

25 Temmuz 2019 Perşembe

Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır

Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır - Kurgu Gücü
Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır
Instagram mavi tik nedir, nasıl alınır? sorusu muhtemelen birçok Instagram kullanıcısının merak ettiği bir sorudur. Instagram mavi tik alma hakkında tüm detayları adım adım sizlere sunmaya çalışacağız. O zaman hadi gelin sizlere Instagram mavi tik nasıl alınır diğer bir adıyla doğrulanmış rozeti nasıl alınır? sorusunun yanıtını verelim.

Instagram, bildiğiniz üzere resim paylaşmanızı, mesajlaşmanızı, video paylaşımları ve hikaye gibi paylaşımlar yapmanızı sağlayan en popüler sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Instagram'da dolaşırken bazı hesaplarda, özellikle tanınmış kişiler, ünlüler ve marka hesaplarında "mavi tik" görmüş olup, benimde profilimde Instagram mavi tik olsun isteyenler olmuştur. Kimileri sadece ünlüler, marka hesapları ve tanınmış kişilerde görünce bunu sadece o tarz kişilerin yapabildiğini düşünerek, mavi tik yapma olayına hiç girişmemiş olabilirler fakat durum düşündüğünüzden çok farklı. Nasıl mı? Şöyle açıklayalım; Instagram üzerinde isteyen istediği şekli temsil edecek şekilde hesap açma özgürlüğüne sahiptir fakat o kişiler gerçek hesaplar olduğunun kanıtı değildir. İşte Instagram mavi tik gerçek kişinin o hesap sahibi olduğunu belirtmek için kullanılıyor. Gerçekten iyi ben hemen mavi tik yapıp gerçek hesabım olduğunu bildirmek istiyorum fakat Instagram mavi tik nasıl alınır bilmiyorum diyorsanız sizlere hemen adım adım anlatalım.

Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti) Nasıl Alınır

  • İlk olarak Instagram hesabınıza giriş yapınız.
  • Hemen ardından sağ alt kısımda profilinize girmek için resminize tıklayın.
  • Ardından sağ üst tarafta yer alan 3'lü çizgiye tıklayın.
  • Açılan sayfanın alt kısmında "Ayarlar" seçeneğine tıklayın.
  • Açılan sayfada "Hesap" seçeneğine tıklayın.
  • Daha sonra yine bir sayfa açılacak ve oradan "Doğrulama İste" seçeneğine tıklayın.

instagram mavi tik alma - doğrulama iste - Kurgu Gücü
Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır

Gördüğünüz gibi ayarlardan sonra hesap ardından da Doğrulama iste dediğiniz zaman işleme devam edebiliyor olacaksınız.

Daha sonra karşımıza aşağıdaki gibi bir yazının olduğu sayfa çıkacak.

Instagram Doğrulaması İçin Başvur

Doğrulanmış rozeti önemli tanınmış bir kişinin, ünlünün, global markanın veya varlığın gerçek hesabı olduğunu belirtmek için Instagram hesabının adının yanında görünen bir onay işaretidir.

Bir doğrulama talebi göndermek, hesabının doğrulanacağını garanti etmez.
Instagram Mavi Tik (Doğrulanmış Rozeti - Onaylı Hesap) Nasıl Alınır

Bütün bilgileri eksiksiz doldurduktan sonra instagram mavi tik alma yolunda bir adım atmış olacaksınız. Doğrulama isteği gönderdiniz diye onay alacaksınız anlamına gelmediğini zaten orada da belirtmişler. İşte arkadaşlar instagram mavi tik nasıl alınır sorusunun cevabını sizlere bu şekilde anlatmış olduk. Umarım işinize yaramıştır.

İlginizi Çekebilecek Diğer Konular

1 yorum:

  1. Reis bende bunun ne anlama geldiğini arıyordum. Sosyal medyada falan görüyoruz özellikle instagram mavi tık falan ben sadece ünlüler alabiliyor zannediyrodm bakalım bende yapıp göndereyim

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..