Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Temmuz 2018 Pazartesi

Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme

Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme - Kurgu Gücü
Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme

Adsense kullanıcılarına ödeme eşikleri hakkında bilgilerden bahsetmeye çalışalım. Adsense ödeme eşiği nedir? bunu bilmeyen oldukça insan olduğunu düşünüyoruz. Öncelikle Ödeme Eşiğinizi kendiniz belirleyebiliyorsunuz fakat en düşük limit bellidir. Onun dışında daha yüksek bir rakama çıkartarak ödeme eşiğinizi değiştirebilirsiniz. Google adsense ödeme eşiğim nasıl değiştirilir ? diyorsanız.



Yapmanız gereken ilk olarak Adsense Hesabınıza Giriş yapmak olacak. Adsense hesabınıza giriş yapmak için Tıklayınız. Giriş yaptıktan sonra Adsense hesabınızda sol tarafta bulunan menüdeki seçeneklerden '' Ödemeler '' seçeneğine tıkayınız. Daha sonra açılan sayfada sol alt kısımda '' Ayarlar ' yazan yerde '' Ayarları Yönet '' seçeneğine tıklayın. ( Bahsettiğimiz Ayarlar sol menüde olan ayarlar değildir. Ödemelere tıkladığınızda sağ tarafta açılan sayfanın sol alt tarafındaki Ayarlardır. ) O seçeneğe de tıkladığınızda bir sayfa daha açılacak.



O sayfada '' Ödeme Planı '' yazan yerin yanındaki
işaretine tıklayınız. Açılan sayfada sizlere belirtilen minimum değerin üzerindeki değerleri yazarak ve ay seçeneği de girerek planlama şansınız bulunmaktadır. Adsense ödeme eşiği değiştirme hakkında size belirtilen limitler aşağıdaki resimlerde belirtilmiştir. Buradaki ince nokta, Adsense'nin size belirttiği minimum değerin altında bir rakam giremiyor olmanız. Türkiye için Adsense ödeme eşiği ne kadardır ? diye merak edenler için 200 TL olduğunu belirtelim.. Diğer Ülkelerin minimum eşik değerlerini de konumuzda görsel olarak sizlere paylaşacağız.

Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme - Kurgu Gücü
Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme

İlginizi Çekebilir:Adsense Onay Maili Gelmesine Rağmen Reklamlar Görünmüyor Olmasının Nedeni Ne Olabilir ?

Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme - Kurgu Gücü
Adsense Ödeme Eşiği Nedir - Adsense Ödeme Yöntemi Ekleme

Not olarak size şunu da belirtelim arkadaşlar ; Şimdi Adsense Ödeme Yöntemi eklemek isteyenler olabilir, ödeme yöntemi eklemek için tıklasanız da ödeme yöntemi ekleyemiyorsanız, Ödeme Şekli Girişi yazan yerdeki kadar hesabınızda paranızın olması gerekiyor.



Eğer ödeme şekli girişi yazan yerdeki miktar hesabınızda yoksa Ödeme yöntemi belirleyemezsiniz. Bir de Ödeme Şekli Girişi yaptıktan sonra size bir Adsense PİN gönderecek ve PİN i girmeniz gerekecek. PİN hakkında detaylı bilgi almak için Tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..