CarrefourSA Çalışma Saatleri - CarrefourSA Hafta Sonu/İçi Çalışma Saatleri - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Temmuz 2018 Pazar

CarrefourSA Çalışma Saatleri - CarrefourSA Hafta Sonu/İçi Çalışma Saatleri

Carrefour ilk olarak 15 Haziran 1963 senesinde Fransa'da kurmuştur. Türkiye'deki ilk şubesini ise 22 Kasım 1993 senesinde İstanbul/İçerenköy ilçesinde kurmuştur. 2005 tarihinde de Endi ve Gima'yı da bünyesine dahil etmiştir. Carrefour ve Sabancı Holding ortaklığında kurulmuş bir marketler zinciridir. Makalemiz içinde kurgu gücü olarak sizlere CarrefourSA çalışma saatleri hakkında bilgi vereceğiz. CarrefourSA hafta sonu çalışma saatleri kaçtır ? diye merak edenler içinde konumuz içerisinde bilgi bulma imkanı bulunmaktadır.




CarrefourSA hafta sonu ve hafta içi yani haftanın yedi günü hizmet vermektedir. Carrefour hafta içi çalışma saatleri kaçtır ? CarrefourSA sabah saat 10:00'da hizmet vermeye başlar ve akşam saat 22:00'a kadar hizmet vermeye devam eder.

BİM - A101 - ŞOK - MİGROS marketlerinin çalışma saatleri hakkında bilgi almak için isimlerine tıklayınız.

CarrefourSA, Kurban bayramı, Ramazan bayramı gibi dini bayramlarda, bayramın ilk günü öğle saat 13:00'da açılıp, akşam saat 22:00'a kadar hizmet verirken bayramın diğer günlerinde ise aynı şekil normal çalışma saatleriyle devam etmektedir. Ayrıca yılbaşı, işçi bayramı, zafer bayramı, çocuk bayramı gibi günlerin olduğu zamanlarda da hizmete devam etmektedir.

Aktüel Ürünler Katalogları için konumuzu inceleyebilirsiniz.

İletişim Bilgileri

CarrefourSA merkez iletişim numarası 0216 665 00 00, faks numarası ise 0216 665 00 50 numarasından iletişim sağlayabilirsiniz.


CarrefourSA Resmi Web adresi için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..