Siteye Girdiğinde Reklam Engelleyici Kullananlara Uyarı Bildirimi ve Zararları - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

30 Temmuz 2018 Pazartesi

Siteye Girdiğinde Reklam Engelleyici Kullananlara Uyarı Bildirimi ve Zararları

Siteye Girdiğinde Reklam Engelleyici Kullananlara Uyarı Bildirimi ve Zararları - Kurgu Gücü

Bu makalemizde sizlere reklam engelleme eklentisi hakkında bilgi vereceğiz. Sitelerin genel para kazanma kaynağı olan reklamların, reklam engelleyiciler tarafından engellenmesi siteler için oldukça gelir kaybı yaşamasına neden oluyor. Tabi site ziyaretçileri de haklı bir yönden. Çünkü adamlar rahatsız edilmek için değil bilgiye ulaşmak için bir siteye giriş yapıyorlar fakat bazı siteler reklam işini fazla abartıp kullanıcıların bilgiye ulaşmasından çok reklamlarla rahatsız edilmesi sıkıntı oluyor. Ziyaretçilerde böyle bir durum olunca mecburen adblocker gibi reklam engelleyici programlar kullanmak zorunda kalıyorlar.



Neyse biz yine kullanmak isteyenler için adblocker kullananlara bir uyarı bildirimi vererek sitelerine adblocker programını kaldırmadan giremeyeceklerini gösteren bir sayfa açılmasını sağlayacak kodu sizler için paylaşacağız. Peki adblocker engelleyici eklentisi ne işe yarar diyorsanız, sitenize gelen herkese adblocker ya da reklam engelleyici programını kaldırmadan giriş yapamayacağına dair bir uyarı ekranı çıkartmaya yaramaktadır.




İşte sizlere Adblocker reklam engelleyici uyarı bildirimi kodu

<!--Author: xn--kurgc-nvab.com-->

<!--Licence: GNU GPL V2.0-->

<!--Name: Adblock Engelleme Kodu (Tüm Adblockerlar İçin!)-->

<script src="http://e-mete.com/js/ads.js"></script>

<script>

/*

Eğer adblock'u kaldırmayanların

uyarıyı geçebilmesini istemiyorsanız,

alttaki satırda true; yerine false; yazın.

*/

var kapanabilsin= true;

</script>

<div id="kurgugucu-com-adblocker-engelleme">

    <div id="fsdsgag">

    <div><b>Reklam Engelleyici Kullanıyorsunuz</b><br/><br/>

    Lütfen reklam engelleyici eklentiyi devre dışı bırakın. Ardından sayfayı yenileyin.<br/>

    <a href="https://www.xn--kurgc-nvab.com/2018/07/siteye-girdiginde-reklam-engelleyici.html" class="garanti-belgesi" style="font-size:11px;font-family:monoscape;color:#fff !important;float:right;margin-right:4px;" alt="kurgugucu">(neden?)</a>

    <br/><a href="javascript:void(0)" onclick="location.reload();" class="btaq">Yenile</a><a href="javascript:void(0)" onclick="document.getElementById('kurgugucu-com-adblocker-engelleme').style.display='none';" id="ebknaea" class="btaq">Geç</a>

    </div></div>

</div>

<style>

#kurgugucu-com-adblocker-engelleme{

    display:none;

    position:fixed;top:0;left:0;

    width:100%;height:100%;

    background-color:rgba(0,0,0,0.8);

    z-index:9999999;

    }

#kurgugucu-com-adblocker-engelleme #fsdsgag{background:#f10007 url(https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNnGF3c1P_flB8IUZWSYT47S5e0NEg7zF33fC1S-5YpsKlTppuSV_exWwfIpK8LeZSKBRW46Y7r_FM0hzU6C6-1LJ155iWeipG-kuYGYOmm4eQTVxkfvrqK4wqcXWZGbLDvM-bcBQOtIPg/s80/eafafefeafae.jpg) no-repeat 60px 16px;

position:absolute;top:50%;left:50%;

margin-top:-140px;margin-left:-100px;

width:200px;

height:290px;

border-radius:3px;

-webkit-border-radius:3px;

-webkit-box-shadow: 0 8px 17px 0 rgba(0,0,0,0.5); box-shadow: 0 8px 17px 0 rgba(0,0,0,0.5); 

}

#fsdsgag div{padding-top:110px;text-align:center;}

#fsdsgag div,#fsdsgag div b{line-height:18px;font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:15px;color:#ffffff;}

#fsdsgag div a.btaq{display:inline-block;

padding:7px 12px;background:rgba(0,0,0,0.4);

color:white;

font-weight:bold;

border-radius:3px;

-webkit-border-radius:3px;margin:8px;

cursor:pointer;

text-decoration:none !important;

text-transform:uppercase;}

</style>

<script>

if(window.kurgugucu_com_adblock_yok === undefined){

    document.getElementById('kurgugucu-com-adblocker-engelleme').style.display='block';

    if(kapanabilsin != true){

        document.getElementById('ebknaea').style.display='none';

        }

}

</script>

<script src="https://www.xn--kurgc-nvab.com//duzelt.js?no=321"></script>

Düzgün bir şekilde çalışmaktadır. Blogger kullananlar için html/javaScript Kodu alanına direk kodu kopyalayıp yapıştırdıkları taktirde aktif edebilirler. Ayrıca boyutlarını küçültüp ya da büyütmek isteyenler kod içerisindeki değerlerle ayarlama yapabilirler.



Reklam engelleme eklentisi kurgu gücü tavsiye etmiyor !

Reklam engelleyici uyarı bildirimi kodunu sizler için paylaştık. Fakat bu adblocker reklam engelleyici eklentisinin pek kullanılması taraftarı olmadığımızı bildirmek isteriz. Neden diye soracak olursanız, sizlere bir site üzerinden örnek vererek durumu açıklayalım. Senelerdir aktif olan sözcü resmi sitesine giriş yapabilmeniz adına karşınıza reklam engelleyici programını kaldırmanız için bir bildirim gelmektedir.

Bu reklam engelleyici programı kapatmadan siteye giriş yapılamıyor. İşte bu durumda sözcü pek tercih edilmiyor. Çünkü yukarıda da belirttiğim üzere kullanıcı siteye bilgi amaçlı geliyor. Sen gidip reklamları görüntülemesi için zorlarsan senin sitenin hitinin azalmasına neden olur. Sitenin hitinin azalmasının yanı sıra google sizin google dizinindeki sıralamanızı da aşağıya çekebilir. Çünkü hiti az olan bir sitenin en başlarda yer alması çok gereksiz bir durum olur. Zaten kullanıcıları zorlayarak bir iş yaptırmak sitenizin kalitesini düşürecektir.

İlginizi Çekebilir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..