Kargo Firmaları Çalışma Saatleri 2019 Güncel - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

13 Temmuz 2018 Cuma

Kargo Firmaları Çalışma Saatleri 2019 Güncel

Kargo Firmaları Çalışma Saatleri 2019 Güncel - Kurgu Gücü

Kargo şirketleri saat kaçta açılır ve kapanır ? Hafta sonu ve Hafta içi çalışma saatleri nelerdir ? Hafta sonları kargo şirketleri hizmet verir mi ? Kargo şirketleri kargo dağıtımını hafta sonları yapar mı? bu tür soruların cevabını bu makalemizde bulma imkanına sahip olacaksınız. Hadi o zaman gelin Kargo çalışma saatleri hakkında bilgilerin detaylarını inceleyelim.



Bildiğiniz üzere her konuda ulaşım oldukça önem kazandı. Bu ulaşım sadece insanlar için değil artık, ürünler içinde oldukça önem taşır bir hal aldı. Birine bir eşya götürmek istiyorsunuz fakat bunun yanınızda götürebilecek kadar küçük bir şey olmadığını ya da götürmeye vaktiniz olmadığını düşünerek, kargo firmaları her açıdan işlerimizi kolaylaştırmaktadır. Hem ticari açıdan hem de ulaşım açısından işler oldukça iyi yürütülmektedir. Ayrıca bazı kişiler kargo firmalarını nereye şikayet edeceğini bilmiyor bu yüzden kargo firmaları nereye şikayet edilir sorusunu da sizler için yanıtlayacağız.



Aras Kargo Çalışma Saatleri
Aras Kargo Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
Aras Kargo şirketinin bir çok yerde şubesi olup, kargo firmaları arasın iyi iş yapabilen bir şirkettir. Her yaklaşık 13 milyona yakın kişiye ve kuruluşa hizmet veren Aras Kargo hakkında merak edilen bir kaç soru var. Bu sorular Aras Kargo şubeleri saat kaçta açılır? Aras Kargo şubeleri kaç kapanır? gibi sorular merak edilmektedir. Aras Kargo şubeleri çalışma saatleri sabah saat tam 08:30 da hizmet vermeye başlarken akşam saat 18:30 de o gün için hizmete son verir. Hafta için her gün bu saatler arasında hizmet vermektedirler. Hafta sonu ise cumartesi günü sabah 08:30 da açılıp öğle 13:00 a kadar hizmet vermektedirler. Pazar günleri ise hizmet vermemektedirler.



MNG Kargo Çalışma Saatleri
MNG Kargo Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
MNG Kargo firmasının da aynı şekilde her şehirde bir şubesi bulunuyor diyebiliriz. Her şehre kargo gönderilebiliyor. MNG Kargo 2003 yılında kurulmuş bir kuruluştur. MNG Kargo şubeleri saat kaçta açılır? MNG Kargo şubeleri saat kaçta kapanır? gibi sorular herkes tarafında merak ediliyor. MNG Kargo şubeleri çalışma saatleri sabah 08:30 da başlayıp akşam saat 18:00 da son bulmaktadır. Hafta sonu ise pazar günü hizmet vermeyen firma, cumartesi günü sabah 08:30 da açılıp, öğle saat 14:00 da kapanmaktadır.



Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri
Yurtiçi Kargo Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
Yurtiçi Kargo firması Türkiye'ye kurulan ilk kargo şirketi niteliğinde kurulmuştur. 1982 yılında Arıkanlı Holding tarafında kurulmuştur. Merak edilen sorular arasında Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı ? Yurtiçi Kargo şubeleri saat kaçta açılır ? Yurtiçi Kargo şubeleri saat kaçta kapanır? bulunmaktadır. Yurtiçi Kargo hafta sonu cumartesi günü sabah saat 09:00 da hizmete başlayıp ikindi vakti saat 16:00 ya kadar hizmet vermeye devam eder. Hafta içi ise çalışma saatleri sabah saat 09:00 da hizmet vermeye başlayan Yurtiçi Kargo, akşam saat 18:00'a kadar hizmet verir.




Sürat Kargo Çalışma Saatleri
Sürat Kargo Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
Sürat Kargo şirketi 2003 yılının Temmuz ayında faaliyete geçmiştir. Kargo sektöründe en genç firma olarak yer alıyor olsa da oldukça iyi bir ilerleme katettikleri söylenebilir. Peki Sürat Kargo şubeleri saat kaçta açılır ve saat kaçta kapanır? Hafta içi ve Hafta sonu Dağıtımı hakkında bilgileri konu içerisinde bulabilirsiniz. Sürat Kargo hafta içi çalışma saatleri sabah saat 09:00 da başlarken, akşam saat 18:30 kadar hizmet vermeye devam etmektedir. Hafta sonu ise pazar günleri hizmet vermeyen kargo firması, cumartesi günü sabah 08:30 hizmete başlayıp, öğle saati 14:00 da hizmete son vermektedir. Doğu illerinde ise hafta içi 08:30 ile 18:00 arası hizmet vermektedir.



PTT Kargo Çalışma Saatleri
PTT Kargo Çalışma Saatleri - Kurgu Gücü
PTT, Türkiye'nin en köklü devlet kurumudur. Yaklaşık 170 yılın aşan bir hizmet ağı bulunmaktadır. PTT şubeleri saat kaçta açılır ? PTT şubeleri saat kaçta kapanır ? Hafta sonu ve Hafta içi dağıtım sistemi nasıl olur? PTT hafta içi çalışma saatleri her gün sabah saat 08:30 da hizmete başlayıp, öğle saati 12:30 da molaya geçerler. Mola 1 saat sürer ve saat 13:30 da tekrar mesaiye başlayıp akşam saat 17:00 a kadar hizmet verirler. PTT nin genel müdürlükleri dışındaki şubeleri hafta sonları çalışmaz. Genel müdürlüklerinin çalışma saatleri ise sadece cumartesi günleri sabah 09:00 ile 19:30 arasında olmaktadır. Bugün için öğle molası bulunmamaktadır. Cumartesi günleri kargonuz şubeye teslim edildiyse gidip kendiniz teslim alabilirsiniz fakat hafta sonları PTT evlere kargo dağıtımı yapmamaktadır.



Kargo firmalarını şikayet etmek için İnternet üzerindeki platformlardan yararlanarak şikayet edebilirsiniz. Fakat şikayet etmek istediğiniz kargo firmasının müşteri temsilcisine bağlanarak şikayet etmeniz daha doğru olur. Ona göre bir düzenleme yapmaya çalışırlar. Kargo firmaları listesi ise bu 4 firma dışında UPS, Fillo Lojistik, Varan Kargo, TNT kargo, Express Kargo, DHL, Metro Kargo gibi firmalarda bulunmaktadır. Diğer bir konu olarak sizlere kargo firmaları bayramda çalışıyor mu 2019 ? sorusuna cevaben, bayramlarda hiçbir kargo firması çalışmamaktadır. Bunun yanı sıra kargo firmaları ile anlaşma yapma gibi durumlarda mevcuttur. Bunun için anlaşma yapmak istediğiniz kargo şirketi ile iletişime geçmeniz doğru bir seçenek olacaktır. Kargo firmaları denetleme formu gibi bir olayında mevcut olduğunu duymuştum. Bu durumu da araştırarak detaylı bilgilere ulaşma şansınız olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..