Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi Dünya Kupasından Elendi! - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Temmuz 2018 Pazar

Cristiano Ronaldo ve Lionel Messi Dünya Kupasından Elendi!

Cristiano Ronalde ve Lionel Messi Dünya Kupasından Elendi! - Kurgu Gücü

Cristiano Ronalde ve Lionel Messi Dünya Kupasında artık yok! Portekiz ile Arjantin değil, Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi Dünya Kupasına veda etti. Lionel Messi ile Crsitiano Ronaldo son 16 turunda elendikleri için oldukça üzgün. Dünyanın en iyi iki oyuncu olan Portekizli Cristiano Ronaldo ve Arjantinli Lionel Messi Ülkelerini Dünya Kupasından elenmekten kurtaramadı. 2018 Dünya Kupasında büyük beklentide olan Arjantinli taraftarların yüzleri yine gülmedi. Son Avrupa Kupası şampiyonu Portekiz'den ise beklenen performans gelmedi. Cristiano Ronaldo  elinden geleni yapmış olsa da Portekiz'in Son 16 turundan elenmemesine engel olamadı. Kurgu Gücü olarak bizde sizlere bilgi sağlamanız için bu konuyu yazdık.




Portekiz ve Cristiano Ronaldo
Dünya kupası grup aşamalarında Portekiz, grubun ilk maçında İspanya ile karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo'nun yıldızlaştığı maçta 3-3 lük bir skor tabelaya yansımıştı. Grubun ikinci maçında ise Fas ile karşı karşıya gelen Portekiz yine Yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 4. dakikada attığı golle 1 kazanmayı başarmıştı. Grubun son ve 3 maçında ise İran ile karşılaşan Portekiz maçtan 1-1 lik skor ile ayrılarak grubu ikinci sırada tamamlamış ve diğer grubun 1. si Uruguay ile eşleşmişti.



2018 Dünya Kupasında boy gösteren Portekiz, grup aşamalarında ikinci sırada yer alıp son 16 turuna kalmıştı. Son 16 turunda grup 1. olan Uruguay ile eşleşen Portekiz, 2-1 yenilmesinin ardından Dünya Kupasına veda etti. Buna en çok üzülenlerden biri de Cristiano Ronaldo oldu. Ronaldo, Dünya Kupasında gruplar aşamasında toplamda 4 golde kaldı.

Arjantin ve Lionel Messi
Dünya Kupası grup maçlarına iyi başlayamayan Arjantin ilk maçında İzlanda ile 1-1 berabere kaldı. İkinci maçında ise Hırvatistan'la karşılaşan Arjantin, taraftarlarını hüsrana uğrattı ve sahadan 3-0 lık mağlubiyetle ayrıldılar. Grubun son maçında ise Nijerya ile karşılaşan Arjantin'in, bu maçı yenmekten başka çaresi yoktu. Öyle de oldu ve maçın son dakikalarında attıkları golle 2-1 kazanmayı başardılar. Bu sonuçla gruptan 2. olarak çıkmayı başardı ve diğer grubun 1. Fransa ile eşleşti.



Bunun yanı sıra gruplardan son anda çıkan Arjantin ise son 16 turunda Fransa gibi zorlu bir rakip ile eşleşti. Gruptan 2. olarak çıkan Arjantin, diğer grubun 1. si Fransa ile eşleşti. Fransa zorlu maç sonunda Arjantin'i 4-3 yenerek tura devam ederken Arjantin Dünya Kupasına veda etti. Arjantinli yıldız Lionel Messi ise bu durum karşısında oldukça üzgün. Arjantinli taraftarlar Lionel Messi'den her şey tamam bir de Dünya Kupası kazanmasını isterken, Lionel Messi bu Dünya Kupasında varlık gösteremedi ve Ülkesinin elenmesine engel olmadı. Messi Dünya Kupası grup aşamalarında sadece 1 gol atabildi. Fransa karşısında ise Messi hiçbir varlık gösteremedi.

İlginizi Çekebilir = Cristiano Ronaldo Tarihte Bir İlk e İmza Attı.


Kurgücü.com u takipte kalarak spor haberlerinden ilk haberdar olabilirsiniz. Diğer konularımızı incelemeyi unutmayın.

2 yorum:

  1. Zaten Messi hiç iyi değildi, Arjantin de aynı şekilde iyi değildi iyi oldu onlara. Fakat Ronaldo bana göre kaliteli oynadı.

    YanıtlaSil
  2. İkisı de dünya kupasını kazanamadan futbola veda edecek


    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..