Site Hızını Artırmak SEO Avantajı Sağlamıyor - Hızı Yavaş Siteler - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Temmuz 2018 Pazartesi

Site Hızını Artırmak SEO Avantajı Sağlamıyor - Hızı Yavaş Siteler

Site Hızını Artırmak SEO Avantajı Sağlamıyor - Hızı Yavaş Siteler
Site Hızını Artırmak SEO Avantajı Sağlamıyor - Hızı Yavaş Siteler
Google artık yavaş açılan siteleri üst sıralara çıkarmayacağını bildirdi fakat bununla herhangi bir açıklama net olarak daha gelmemişti. Sitenizin hızı gayet iyiyse, daha fazla site hızını arttırmak size ek olarak bir şey kazandırmayacak. Belirli kriterdeki hız limitine uyursa zaten siteniz sıkıntısızca üst sıralarda yerinizi koruyacaksınız.


İlginizi Çekebilir = Sitenizin Mobil Veya Masaüstü Hızını Ve Performansını Test Edin

Olur da sitenizin hızı yavaşsa vay halinize, google sizi alt sıralara indirecektir. Yeni sisteme göre durumlar bu şekilde ilerleyecek. Demem o ki işin kısacası site hızını artırmak SEO Avantajı sağlamıyor, aksine boşa zaman kaybı yaşamış oluyorsunuz. Sitenizin zaten hızlı olduğunu düşünüyorsanız, googlenin getireceği bu kural konusunda korkunuz olmasın ama dediğim gibi site hızı yavaşsa bir an  önce onu hızlandırmaya yönelik şeyler yapmaya çalışmanızı tavsiye ediyorum.


Twitter üzerinde yapılan açıklamaya göre site hızı yavaş olan sitelerin google 1. sıraya yükselemeyeceğini ve daha alt sıralarda olacağını ispatlıyor.

Site Hızını Artırmak SEO Avantajı Sağlamıyor - Hızı Yavaş Siteler

İlginizi Çekebilir = SEO Uyumlu Makale Nasıl Yazılır - SEO'nun Önemi Nedir

Yazılanlara göre site hızı faktörünün etkili olması bekleniyor. Zaten twitin 3 Temmuzda paylaşıldığını görmek mümkün olacaktır. Mobil hız güncellemesi bu ay içinde muhtemelen açıklığa kavuşulacağı belirtiliyor. Siteniz hızlıysa bir sıkıntı yaşamayacağınız belirtilmiştir. Siteniz yavaşsa hızlandırmanın yollarını aramanızda fayda var. Ocak ayında daha önce yapılan açıklamalarda sayfa hızı ve mobil hız konusunda bazı açıklamalar yapmıştı. Bunu takip eden kişiler hatırlayacaktır.


Bu açıklamalar içinde belkide biz site sahiplerini oldukça ilgilendiren bir durum olan, '' sayfa hızının google sıralamasını '' etkileyecek olması oldu. Sayfalarınız ne kadar yavaşsa o kadar sıralamada geri kalınacağı konusunda çalışmalar yapıldığı açıklandı. Bunu yanı sıra SEO avantajı sağlamak adına zaten site hızlıyken daha hızlandırmaya çalışmak size ek bir şey kazandırmıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..