Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

26 Temmuz 2019 Cuma

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı - Kurgu Gücü

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition parmak izi okuyucusu teknolojisi ile piyasaya zehir giriş yaptı. Ailesinin belki de en iyisi olan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition oldukça kaliteli özelliklerle herkesin dilinde. 24 Temmuz 2018 tarihinde Türkiye'ye geleceği söylenen fakat stok yetersizliği nedeniyle gelmemişti. Peki Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ne zaman satışa sunulacak ?



Yeni bilgiye göre Xiaomi Mi 8 Explorer Edition 30 Temmuz 2018 de Çin'de satılmaya başlanacak. Firma kullanıcıları oldukça uzun süre bekletmiş durumda ve Çin'de başlanacak satış için ne kadar stok olduğunu firma bilmiyor.

Xiaomi modelinin Mi 8 ailesinin en üst düzeyde gösterdiği Mi 8 Explorer Edition herkes tarafında ilgi ve alaka ile bekleniyorken sonunda raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition yaklaşık 550 Dolar fiyat etiketiyle raflarda yerini alması bekleniyor. Teknik açıdan ekrana entegre parmak izi sensörü ve 3D yüz tanıma sistemi ile fark yaratmış durumda olan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition'ın Çin dışında ne zaman satışa çıkılacağı net olarak bilinmemektedir. Ayrıca ilk satışında saniyeler içinde olacağını bekleniyor diyebiliriz. Mi 8 ailesini Türkiye'ye getirmeyi planlayan Xiaomi, Türkiye'deki ilk resmi mağazasını yıl bitmeden açması beklenmektedir.

Araba severler için 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yapıldı adlı konumuzu inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition 3D Yüz Tanıma Teknolojisi - Kurgu Gücü

Sizlere kısa bir şekilde Xiaomi Mi 8 Explorer Edition incelemesi yaparak bilgiler sunmaya çalışalım. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ve Xiaomi Mi 8'in açıklandığı kadar teknik detaylarına kısaca bakacak olursak, 6.21 inç boyutuna sahip olan Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ve Xiaomi Mi 8, Full HD+Amoled ekran üzerine kurularak tasarlanmıştır.




Pil ömrü olarak 3.400 mAh'lık pil şeklinde kurulmuştur. Ayrıca QuickCharge yani hızlı şarj teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ve Xiaomi Mi 8 modellerinin arkasında 12 MP lik çift kamera sistemleri bulunmakla beraber, çift GPS ve Type-C portuna sahiptirler.

Yapay Zeka Teknoloji Dehası Bir Yöntemin Gelişimi konumuzu inceleyerek teknolojiden daha fazla haberdar olabilirsiniz.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı - Kurgu Gücü

Ekran gövde oranın %88,5 e kadar ulaştırılmıştır. SnapDragon 845 ile daha güçlü işlemci sayesinde oldukça güçlü bir sisteme sahipler. Normal versiyonlarındaki depolama alanları 64 GB - 128 GB - 256 GB olurken, 6 GB da Ram bulunuyordu. Explorer Edition da ise 4 GB Ram+64 GB depolama, 6 GB Ram+128 GB depolama ve 8 GB Ram+128 GB depolama alanları seçenekleri ile sizlere sunuluyor.

Xiaomi Mi 8 Explorer Edition Piyasaya Zehir Gibi Giriş Yaptı - Kurgu Gücü

En güncel teknoloji gelişmelerinden haberdar olmak için kurgücü.com'u takipte kalın.

1 yorum:

  1. Explorer Edition çok harika bir telefon Türkiye ye gelsin satışa hemen alacağım . Bu belirtilen özellikler doğrultusunda ise tabi.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..