Adsense'den Onay Alamayanlara %100 Onay Alabilmek İçin 5 Yöntem - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Ağustos 2018 Perşembe

Adsense'den Onay Alamayanlara %100 Onay Alabilmek İçin 5 Yöntem

Adsense'den Onay Alamayanlara %100 Onay Alabilmek İçin 5 Yöntem - Kurgu Gücü

Sitesi olupta Adsense'den onay alamayan o kadar çok kişi var ki hepsi de çeşitli yöntemler deneyip neyi eksik yaptığını düşünüyor. İşte kurgu gücü olarak Adsense'den onay alamayan kişiler için adsense onay alma yöntemleri neler olduğundan bahsedeceğiz. Peki öncelikle Adsense neden dolayı sitemi onaylamıyor diyorsanız, Google Adsense'in Sitenizi Onaylamamasının En Önemli İlk 3 Nedeni adlı konumuzu inceleyebilirsiniz.



Bu nedenleri inceledikten sonra gelelim asıl konumuz olan, Adsense'den onay alma yöntemleri diyince ilk olarak adsense'in politikalarını okumanızda fayda olacaktır. Adsense politikalarına uygun olmayan bir içeriği sahip olan siteyi kesinlikle onaylamayacaktır. Adsense politikalarını okumak için tıklayınız.


Sizlere Adsense'den onay alabilmek için ilk yöntem olarak günlük güncel özgün içerikler paylaşmanızı öneriyorum. Adsense özgün içerikleri çok sever. Bu yüzden yazdığınız tüm içerikler güncel ve özgün olmalıdır. Kesinlikle kopyala yapıştır yapmayı denemeyin.

İlginizi Çekebilir = Blogger Yazı İçine Adsense Reklamları Nasıl Eklenir

İkinci yöntem olarak onay aşamasında günlük minimum 4 makale paylaşımında bulunun. Onay aşamasındayken aktif paylaşım yapmaya özen gösterin. Paylaşımlarınızı her gün güncel olarak en 4 tane girdiğinizi gören adsense, sizin ciddi bir yayıncı olduğunuzu anlayacak ve size onay verme aşamasında daha iyi sonuçlar doğuracaktır.

İlginizi Çekebilir = Blogger Yayın Ayarlarıyla Konuları Artık SEO Uyumlu Yapmak Daha Kolay

Diğer bir yöntem ise konu içinde diğer konularınıza yönlendiren içerikler olması gerekiyor. Yazdığınız makale içinde sitenizin diğer konularına ziyaretçilerinizin rahatça ulaşabilmesini sağlamalısınız. Yani konu içinde diğer konulara yönlendiren bağlantılar bulundurun. Bu şekilde ziyaretçilerinizin siteniz içinde rahatça dolaşmasını sağlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Adsense Alternatif Sitenize Reklam Alabileceğiniz 17 Reklam Sitesi

Dördüncü yöntem ise siteniz içinde paylaştığınız linklerin çalışır durumda olmasına oldukça dikkat etmelisiniz. Konularınız içerisinde verdiğiniz linklerin çalışır durumda olmasına dikkat edin. Çalışmayan bozuk linkler sizin Adsense'den onay alamamanıza neden olacaktır. Bu yüzden linklerinizin çalışır durumda olmasına dikkat etmenizde fayda var. Çünkü bozuk bağlantılara ziyaretçiler tıkladığında açılmadığı zaman sitenize olan güvenilir imajı yok olacak. Sonuçta insanlar bilgiye ulaşmak için çalışır durumdaki bağlantılar isteyecektir.




Belki de en önemli noktalardan bir tanesi de sitenizin sade ve anlaşılır temaya sahip olması gerekmektedir. Sitenin anlaşılmayan bir yapıya sahip olması ziyaretçileriniz tarafından iyi karşılanmayacağı için adsense'den onay alma şansınız çok düşük olacaktır. Şimdi kendinizi bir site sahibi olarak değil de bir ziyaretçi olarak görün ve bir siteye girdiğiniz sitenin temasının sizi cezbetmesi, yani ilginizi çekmesini istemez misiniz ? Sitenin yapısı güzelse içerikleri de kalitelidir diyebilme imkanı sunacağı için bu nokta oldukça önemlidir.

İlginizi Çekebilir = Blogger-Adsense İçin Ads.txt Dosyasını Nasıl Oluşturabilirim ?

Evet değerli kurgu gücü takipçileri, bu yöntemleri hiç fire vermeden yaparsanız Adsense'den onay almak çok kolay olacaktır. Yani olay şu ki sitenizi düzenlerken kendinize göre değil de ziyaretçi nasıl bir beklenti içinde diye düşünerek hareket edin. Burada yaptığımız tüm her şeyi kurgu gücü olarak kendimiz uyguladık ve yaklaşık 20 gün sonunda adsense hesabımızı onayladı. Yani kesinlikle kendi uyguladığımız ve başarılı olduğumuz konu üzerine yazılmıştır.

Bilgi almak istediğiniz başka bir şey olursa yorum olarak sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde olan tüm sorularınıza cevap vermeye özen göstereceğim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..