Beklenen Haber ÖSYM'den Geldi: YKS Tercih Sonuçları Açıklandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

31 Ağustos 2018 Cuma

Beklenen Haber ÖSYM'den Geldi: YKS Tercih Sonuçları Açıklandı

Beklenen Haber ÖSYM'den Geldi: YKS Tercih Sonuçları Açıklandı - Kurgu Gücü

ÖSYM uzun süredir açıklamadığı YKS sonuçlarını bugün açıklayacağını resmi adreslerinde duyurdu. Uzun zamandır adaylar YKS tercih sonuçlarını bekliyordu. Beklenen haber ÖSYM tarafından geldi. ÖSYM'nin resmi adresinde yapılan açıklamaya göre YKS tercih sonuçları 31 Ağustos 2018 tarihinde saat 00:01'de açıklanacağını belirtti. Bunun üzerine adayların heyecanlı bekleyişi bir nebzede olsa son bulmuş oldu. Bu yapılan duyurunun üzerine adaylar saatin 00:00 olması beklediler ve en sonunda YKS tercih sonuçlarını görmüş oldular. Kimileri yerleşip sevinirken, kimileri ise ilk tercihlerde yerleşemedi.



ÖSYM'nin YKS için yaptığı açıklamayı görmek için Tıklayınız.
Açıklamada YKS tercih sonuçlarının açıklanacağı net tarih ve saat belirtildi. Sonuçların belirtilen saatten sonra https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinde yayınlanacağını belirten ÖSYM, sonuçları görebilmek için TC kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yapmaları gerektiğini ve sonuçların adaylara basılmayacak ve yollanmayacağını bildirdi.



ÖSYM'nin yaptığı duyuruda YKS kayıt işlemleri hakkında da bilgiler sunuldu. YKS sonuçları içinde bir programa kayıt şansı yakalayan üyelerin kayıt işlemlerini 03 Eylül 2018 ile 07 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirebileceklerini belirtti. Bunun yanı sıra internet üzerinden yani Elektronik kayıt yapacak olan adayların, YKS kayıt işlemi yapabilecekleri tarihler ise 03 Eylül 2018 ile 05 Eylül 2018 tarihleri arasında alacağını bildirdi. Adayların kayıt için ÖSYM tarafından yerleştirilen yükseköğretim programına bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen zaman zarfı içinde başvurmaları gerektiğini ve Elektronik kayıt yapacak olan adayların ise üniversiteleri tarafından duyurulmuş olan belgelere ve tarihe göre işlem yapacaklarını belirtti.

İlginizi Çekebilir = Kan Gruplarını Genel Verici 0 Rh Negatife Dönüştürmenin Yollu Bulundu

YKS tercih sonuçları açıklandı. YKS sınav sonuçlarını görmek için http://www.osym.gov.tr/TR,13687/2018.html adresine giderek bilgi sağlayabilirsiniz.

1 yorum:

  1. Leman Sonyalın31.08.2018 16:59

    En sonunda ya ÖSYM açıkladı şu tercih sonuçlarını.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..