Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Eylül 2018 Cumartesi

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü
Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi
Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı filmi Yenilmezler serisinin 3. filmi olarak karşınıza çıkıyor. 2018 yapımı film diğer bölümleri gibi Bilim Kurgu türünde yer alıyor. Avengers 3 Infinity War, dünyanın belkide görmüş olduğu en büyük tehdit karşısında bütün kahramanların güçlerini birleştirmek zorunda kaldığı durumu konu olarak ele alıyor. Film,Türkiye gişelerinde izlenme sayısı tam tamına  1.865.749 kişiye çıkan bir filmdir. Belli ki oldukça kaliteli bir film ki baya bir izlenim almış. Açıkçası bende filmi izledim ve oldukça çok beğendim. Bilim Kurgu filmi sevenler için oldukça iyi bir olduğunu söyleyebilirim.


İlginizi Çekebilir = Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi

Bildiğiniz üzere artık filmlerde süper kahramanlar çağı yaşanıyor. Çoğu insanlarda, özellikle çocuklar süper kahramanlar dünyasının içinde yaşıyor. DC ile Marvel arasında yaşanan büyük çekişme sayesinde biz izleyiciler de buradan payını alıyor. Çünkü her iki tarafta daha kaliteli filmler yapıp en çok izlenmeye sahip olmak istiyor. Bunun üzerine süper kahraman filmleri Marvel ve DC sayesinde belki de sinemaların en değerli hazineleri halini aldı.



Marvel kalitesini her yaptığı filmde biraz daha ileriye taşıyarak kaliteli film kavramını bizlere sunmaya devam ederek film izleme adına geniş bir evren oluşturmayı başarmış oldu. Kurgusal olan bu kahramanların dünyayı kurtarmak dışında acılarına, zayıf noktalarına, süper kahramanlara yakışmayan itici davranışlara ve travmalarına şahit olduğumuz, seçenek olarak bir süper kahraman dünyasına giriş yaptığımız söylenebilir. Sosyal ilişkileri, aksiyonu ve mizahı tam dozunda kullanan, belki de türünün ne olduğu merak edilip sorulduğunda bir den fazla cevap verdirmeyi başaran süper kahraman filmlerinden en yüksek yerdeki film Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı'da Marvel'in kalitesini biraz daha ileri noktaya taşımaya devam etmiş durumda.

İlginizi Çekebilir = Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı Konusu: Kaptan Amerika ile Iron Man arasında yaşanan olayların ardından Marvel'in kurgusal kahramanları birbirinden uzak yerlere dağılırlar. Dağılan kahramanlar kendi yandaşları yani kendileriyle birlikte olan kahramanlarla beraber dünyayı korumaya çalışırlar. Fakat dünya bir defa daha tehlike altındadır ve bu sefer tehlike çok büyüktür. Gücünün sınırı olmayan '' Sonsuzluk Taşları '' peşine düşmüş olan Thanos, belki de tehdidin en büyüğü olarak görülüyor. İnsanlığı bir defa daha kaderi Marvel kahramanlarının elindedir. Filmde hiçbir kahramanın tek başına yenmesi imkansız olan Thanos tehdidi kahramanların tekrar birleşmesini sağlayacak ve sonsuzluk taşlarını ele geçirmeye çalışan Thanos ve ekibine karşı koymaya çalışacaktır.

1 yorum:

  1. Yenilmezler 3 yani bu filmi izleme şansım oldu. Ben muhteşem buldum filmi. Filmde bütün Marvel kahramanlarını gösterebilmek için kesitler verilmesi gayet hoş olmuş

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..