Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Eylül 2018 Pazar

Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi

Shazam!: 2019 Yapımı Süper Kahraman Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü

Shazam 2019 yapımı bir filmdir. Bilim Kurgu türüne ait olan bu film bildiğiniz süper kahraman filmidir. Başrolünde Shazam'ı canlandıran Zachary Levi yer alıyor. Yönetmenlik koltuğunda ise David F. Sandberg yer almaktadır. Film Ontario, Kanada ve Toronto'da çekilmektedir ve 2019 yılı filmi olarak 2019 senesinde vizyona girecektir. DC evreninden bir film olan ve 2019'da vizyona girecek olan filmde ufak Billy Batson ( Asher Angel )'ın başına gelenler anlatılıyor. Kısaca süper kahramana dönüşen bir çocuğun öyküsünü konu alan bir filmdir.



İlginizi Çekebilir = Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi

Bilim Kurgu filmleri türünde yer alan Shazam'ı bazıları telefonlarda bulunan müzik dinletilen ve şarkı ismini size bildiren programla karıştırmakta olsa da , film izleyenlere oldukça eğlenceli vakitler geçirecektir. Shazam, 6.1 IMDB puanına sahip bir bilim kurgu filmidir. Bütün olay 14 yaşındaki Billy Batson'ın metro ile evine gitmeye çalışırken Shazam isimli bir büyücü ile tanışmasıyla başlıyor. Shazam, Billy Batson'ın süper kahraman hikayesini muhteşem eğlenceli bir şekilde anlatan 2019 yılı filmi olarak vizyonlara gelecek. Herkes kendi içinde bir süper kahramanı vardır. Bazıları bunu bir kaç sihirli sözcük ile çıkartabiliyor.



Shazam Filmi Konusu: Her şey 14 yaşındaki Billy Batson'ın metro ile evine giderken eski bir büyücü ile karşılaşmasıyla başlıyor. Büyücü Batson'a ismini söylemesi karşılığında ona güçlerini vereceğini söyler ve suçlularla savaşmasını ister. Normal hayatında okulu ve okulundaki ödevleri ile mücadele içinde olan ufak Billy, sihirli sözcükleri söylemesiyle ölümsüz ve dünyanın en güçlü süper kahramanlarından Shazam'a dönüşecek ve dünyanın güvenliği için savaşacaktır. Büyücünün verdiği güçler ise şu şekildedir; Mercury’nin Hızı, Herkül’ün Kuvveti, Solomon’un Bilgeliği, Aşil’in Cesareti, Atlas’ın Dayanıklılığı ve Zeus’un Gücü gibi güçleri bulunmaktadır. Tabi daha bu güçlerin farkında olmayan süper kahraman Shazam, güçlerini test etmek için dünyadaki kötülüklerle mücadele etmeye başlayacak.

İlginizi Çekebilir = En Çok Oscar Ödülü Almış 5 Yabancı Film - Oscar Ödülü Alan Filmler 2018

Shazam'ı canlandıran Zachary Levi'yi daha önce '' Chuck '' adlı dizide oynamıştır. Yönetmen koltuğunda ise '' Annabelle: Kötülüğün Doğuşu '' ve '' Işıklar Sönünce '' adlı filmlerle bilinen David F. Sandberg yer almaktadır. 14 yaşındaki Billy Batson'ı Asher Angel canlandırmaktadır. Freddy rolünü Jack Dylan Grazer canlandırırken, Dr, Thaddeus Sivana rolünü Mark Strong canlandırmaktadır. Bunun dışında Faithe Herman, Ian Chen, Grace Fulton, Cooper Andrews ve Djimon Hounsou oyuncularda yer almaktadır. Shazam film izle hakkında şuanda yayınlanmayan sadece fragmanı bulunan film, 2019 da vizyona girecek. Shazam fragman izle seçeneği için Youtube gibi platformlardan izleme imkanına sahip olabilirsiniz.

2 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..