The Predator 4: 2018 Yapımı 20th Century Fox'un Bilim Kurgu Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Eylül 2018 Pazar

The Predator 4: 2018 Yapımı 20th Century Fox'un Bilim Kurgu Filmi

The Predator 4: 2018 Yapımı 20th Century Fox'un Bilim Kurgu Filmi - Kurgu Gücü

Predator serisinin ilk filmi tam tamına bundan 20 yıl önce çekilmiştir. 2018 yapımı Predator 4, bilim kurgu türünde bir film olarak 14 Eylül 2018 tarihinde vizyona girecektir. Predator serisinin 4. filmi olan Predator 4'ün çekileceğini açıklayan 20th Century Fox şirketi, bilim kurgu meraklıları için heyecanlı bir bekleyiş yaratmasına neden oldu. Senaryosunu Fred Dekker ve Shane Black yazdığı filmin yönetmenliğini de yine Shane Black yapmaktadır.



Bununla beraber yapımcılığını da John Davis üstlenmiştir. Serinin son filmi olarak bilinen Predator tam tamına 2010 senesinde çekilmiş bir filmdir. Bunun üzerine yaklaşık 8 sene sonra yeni bir filmi daha çekildi ve severleriyle buluşmak üzere.

İlginizi Çekebilir = Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi

Bilim kurgu türünde yer alan filmde aksiyon ve macera gibi kavramları bir arada görmek mümkün olacaktır. Kesinlikle izlenmesi gereken The Predator filmi, belki de 2018 yapımı filmler arasında bütçesi en fazla olan filmlerden biri olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Predator 4 izle filminin başrol oyuncusu yaşı ilerlemesine rağmen fizik ve güzelliğinden hiçbir şekilde bir şey kaybetmemiş olan güzeller güzeli Olivia Munn karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı sıra Predator 2018 izle filminde Rory rolünü canlandıran oyuncu ise daha 11 yaşında olmasına karşın birden fazla yapımda rol almış ve belkide geleceğin en iyi aktörlerinden biri olacak Jacob Tremblay rol alıyor.



Predator 4 izle filmi aslında Ağustos ayında vizyona girmesi beklenirken 14 Eylül'de vizyona gireceği söyleniyor. Diğer serilerine göre biraz daha üst kalitede olan Predator, izleyici kitlesine bilim kurgu dışında aksiyon filmleri ve macera filmleri türünde de bir heyecan yaşatacak gibi duruyor. Predator fragman izle ile tam 3 fragman yayınlanan film oldukça kalite kokuyor.

İlginizi Çekebilir = Facebook, Videolarla Para Kazanma Özelliğinde Güncelleme Yaptı


Predator 2018 Filmi Konusu

Sıra dışı olan her şeye ilgi duyan 10, 12 yaşlarında küçük bir çocuk olan Rory McKenna, gizemli bulduğu her şeyi incelemeye bayılıyor. İşte gizemli şeyleri incelemeye bayılan bu küçük çocuk evin bir köşesinde açmaması gereken bir paket buluyor. Açmaması gereken bu bu paketi Rory McKenna açarak dünyayı bir tehlike altında bırakıyor. Bu paketin açılmasıyla paket uzaylılara bir sinyal, mesaj göndermiştir. Bunun üzerine uzayın en derin yerlerinde bulunan varlıklar, evren içinde yer alan tüm canlıların güçlerini almaya başlayarak dünyaya inmişlerdir. Tabi dünya kendi teknolojisiyle bu uzaylıları yenmesi oldukça zor gibi duruyor. Kalabalık ve güçlü olan uzaylı ordusuna karşı insanların yapacak pek bir şeyi olmaması fakat karşılarına geçmiş zamanda orduda çok büyük başarılar elde etmiş olan askerler ve hayattan resmen bezmiş olan bir fen bilgisi öğretmeniyle dünyayı korumak için savaşacaklardır.

İlginizi Çekebilir = Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi


Predator Avcı Güçlendi filmi hakkında yorumlarınızı yapmayı unutmayınız. Siz değerli ziyaretçilerimizin yorumlarına önem veriyoruz. Konu birden çok farklı kaynaktan yararlanılarak paylaşılmıştır.

1 yorum:

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..