Dolar ve Euro Döviz Kurları Hızla Yükselmeye Devam Ediyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Ağustos 2018 Salı

Dolar ve Euro Döviz Kurları Hızla Yükselmeye Devam Ediyor

Dolar ve Euro Döviz Kurları Hızla Yükselmeye Devam Ediyor - Kurgu Gücü

Borsa piyasası içinde Dolar ve Euro kurları hızla yükselmeye devam ediyor. En çok merak edilen sorular arasında Dolar ne kadar? Dolar ve Euro neden yükseliyor? Dolar ve Euro kaç lira? Dolar ve Euro düşer mi? gibi sorular oluyor. İşte sizlerin tüm merek ettiği bu sorulara konumuz içerisinde yanıt sunmaya çalışacağız.


Döviz kurları içinde belki en çok talep gören Dolar ve Euro, geçtiğimiz senelere göre büyük bir artış içinde. 2017 senesi Ocak ayında 1 Euro 3.70 TL değerindeyken günümüze bakıldığında ise şuanda 6.1389 TL satış değerine sahip görünüyor. Bu değer gün geçtikçe de oldukça fazla artmaya devam ediyor. Euro için 2016 senesine baktığımızda ise Ocak ayındaki değeri 3.18380 TL olarak belirtilmişti. Dolar 23 Kasım 2016 da 3,41 TL'lik rakamı aşarak 3,61 TL çıkmış ve tüm zamanların rekorunu kırmıştı. O zamandan bu yana yaklaşık 1.70 TL daha artarak belki de döviz kurları borsası içinde en büyük yükselişini gösterdi. Dolar ve euro kur fiyatları oldukça fazla artış gösteriyor.



Konumuz içerisinde 2018 güncel dolar kuru ve 2018 güncel euro kuru hakkında da bilgi bulabileceksiniz.

Peki günümüzde Dolar ne kadar ? diye merak edenler için 7 Ağustos 2018 tarihi itibariyle güncel Dolar kuru tam tamına 5,3116 TL kuruna sahiptir. Dolar neden yükseliyor sorusuna gelecek olursak; kısaca bu rekabetçi bir ortam yaratmaya çalışıyor denebilir. Belki de siyasi boyutlarla alakalı bir durum olabilir bu konuda net bir tavır sergilemek mümkün olmayacaktır. Dolar düşer mi sorusuna gelecek olursak, şuan düşmek değilde uzun bir süre artış göstermesi bekleniyor. Borsacıların yaptığı açıklamalarda daha da yükselme olasılığı olduğu belirtilmiştir. Tabi bir bakmışsınız bir anda dolar düştü diye de görebilirsiniz. Borsa piyasasında her an her şey olabilir fakat şuanda dolar düşecek diye bir durum söz konusu değildir.


Peki şimdi Euro ile alakalı sorulara bakalım. İlk olarak Euro ne kadar sorusuna cevap verecek olursak; şuan ki Euro kuru 6,1389 TL üzerinden değer görmektedir. Euro neden yükseliyor diye soracak olursanız, Dolar için verdiğimiz cevabın aynısını Euro içinde söylemek mümkün olacaktır. Gelelim Euro düşer mi sorusuna; Euro'nun düşmesi şuan için söz konusu değil gibi görünüyor. Dolar için söylediğimiz her şey Euro düşer mi sorusu içinde kullanılabilecek durumlardır.
Güncel Dolar Kuru ve Güncel Euro Kuru hakkında güncel bilgi alabileceğiniz site için tıklayınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..