Dünyanın En Büyük Ticaret Fuarı Dmexco Eylül'de Düzenleniyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

5 Ağustos 2019 Pazartesi

Dünyanın En Büyük Ticaret Fuarı Dmexco Eylül'de Düzenleniyor

Dünyanın En Büyük Ticaret Fuarı Dmexco Eylül'de Düzenleniyor - Kurgu Gücü

İletişim ve bilgi teknolojisinin dünyanın en kapsamlı ve en büyük ticaret fuarlarından biri olan Dmexco'nun düzenleneceği tarihler belli oldu. Dmexco için hazırlıklar devam ediyor. Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek Dmexco fuarına ilgi oldukça fazla. 10 binlerce kişinin şimdiden Köln için seyahat planlarını yaptıkları belirtiliyor. Peki Dmexco ne zaman? İşte detaylar...



Teknoloji geliştikçe, teknolojiye ilgi daha da çok artıyor. Her sene teknolojiyle ilgi oldukça fazla fuar düzenleniyor. Dünyanın en büyük ve en kapsamlı ticaret fuarı olarak bilinen Dmexco, eylül ayında düzenleneceği bildirildi. Dmexco teknoloji ile alakalı her şeyi her sene Almanya'nın Köln şehrindeki Koelnmesse'de gerçekleştiriyor. Peki Dmexco ne zaman? diye soranlar için 12 Eylül 2018 ile 13 Eylül 2018 arasında düzenleneceğini belirtmek isteriz.



Dmexco fuarı iletişim teknolojisinin en önde gelen şirketlerinin iletişim ağı ve sunumu şeklinde gerçekleştiriliyor. Dmexco'nun oldukça önemli bir fuar olduğunu dünyanın her yerinde 30 Binden fazla ziyaretçi ve 800'den fazla katılımcının boy göstermesiyle anlamak mümkün olacaktır. 33 ülkeden hizmetlerini ve ürünlerini sergilemek için Almanya'nın Köln kentine Dmexco fuarı için geliyor.



Dmexco fuarı bilet ücretleri hakkında bilgi arayanlar içinde kısaca bilgiler sunalım.

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı ticaret fuarı olan Dmexco'ya katılmak tabi ki bedava olamazdı. Belirli bilet ücretleri ile katılım sağlanmaktadır. Tam tamına 3 tür bilet bulunmaktadır.
İlk bilet Dmexco öğrenci bileti oluyor. Expo ve Konferansı için geçerli olan bu bilet için öğrencinin resmi kaydı olması gerekmektedir ve bu biletin fiyatı 29 Eurodur. İkinci bilet ise Dmexco Genç Lider Bileti olarak adlandırılmaktadır. Expo ve Konferansı için geçerli olup 25 yaşında altında yasal ajan çalışanları için geçerli bir bilettir ve fiyatı 69 Euro olarak belirtilmiştir. Son olarak Dmexco Parti Bileti bulunuyor. Genel bir bilet olup ücreti 119 Euro olarak belirtilmiştir.




Peki Dmexco neden önemli? diye merak edenler olabilir. Yenilikçi uzmanlar ve düşünürler sayesinde ilham alabilir ve yeni fikirler üretebilirsiniz. İnivasyonu yaşayın ve sektördeki yeniliklerden haberdar olarak sektörde kendinizi canlı tutun. Endüstri liderleriyle tanışma fırsatı yakalamanızda oldukça iyi bir deneyim olacaktır. İşletmenizi genişletmek adına diyaloglar kurabilecek ve daha çok ortak bulup iş yapabileceksiniz. Üst sınıf konferans programıyla en büyük iş ağına ulaşmanıza olanak sağlayacaktır.

İlginizi Çekebilir = Video Çekebilen En Uygun Fiyatlara 10 Drone ve Özellikleri

Bugün sizlere Dmexco fuarı hakkında bilgiler sunduk. Bunun gibi ve daha fazlası için kurgücü.com u takipte kalmaya devam edin. Sizlerin en doğru bilgiye ulaşması adına Kurgu gücü olarak sürekli güncel içerikler sunmaya devam ediyoruz.

1 yorum:

  1. Daha önce bir kere gitmiştim oldukça iyi şeyler elde ettim dmexco da.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..