Dünyanın En Güçlü Üstü Açık Spor Arabası Yine Ferrari'den Geldi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Ağustos 2019 Çarşamba

Dünyanın En Güçlü Üstü Açık Spor Arabası Yine Ferrari'den Geldi

Dünyanın En Güçlü Üstü Açık Spor Arabası Yine Ferrari'den Geldi - Kurgu Gücü

Ferrari 488 Pista Spider modelini resmi olarak tanıttığı için sizlere bu konu hakkında bilgi vermek istedik. Araç en güçlü üstü açık spor otomobili olarak adlandırılıyor. Mükemmel görünümüyle ve beygir gücünün yüksekliği ile görenleri adeta büyüledi. Oldukça önemli özellikler eklenen Ferrari'nin yeni model aracı üstün özellikler sayesinde inanılmaz denebilecek yerlere çıkıyor. İşte Ferrari 488 Pista Spider resmi olarak tanıtıldı.




İlginizi Çekebilir = 2019 Audi Q3 Tanıtımı Resmi Olarak Yapıldı

Dünyanın en güçlü üstü açık spor arabası olan Ferrari 488 Pista Spider resmi olarak tanıtılmış durumda. Araba görenleri büyülediği gibi tam tamına 711 beygir gücünde bir motorla araba severler için tanıtımı yapıldı. Zaten çoğu kişi spor araba diyince akla direk Ferrari modelleri geliyor. Yeni model Ferrari 488 Pista Spider, 711 beygir gücüne sahip motorla resmen asfaltı ağlatacak gibi duruyor. İtalyan üretici, ünlü CEO'su Sergio Marchionne'nin hayatını kaybetmesinin ardından ilk kez yeni bir model tanıttı.



Ferrari markasının yeni modeli olan bu araba, spor arabalar içinde 50. üstü açılır model olacak. 3.9 litrelik V8 motora sahip olan modelde çift turbo yer alıyor. Twin-turbol destekli V8 motoru 770 Mn tork üretirken yukarıda da bahsettiğimiz üzere 711 beygir gücüne sahiptir. Resmi olarak tanıtılan 488 Pista Spider'ın en önemli özelliklerinden bir tanesi de üstünün açık olmasından dolayı 711 beygir gücündeki motorun muhteşem sesini çok iyi bir şekilde duyma imkanınız olacak olmasıdır.

İlginizi Çekebilir = Dünyanın En Pahalı 6 Arabası Fiyat ve Özellikleri

Dünyanın En Güçlü Üstü Açık Spor Arabası Yine Ferrari'den Geldi - Kurgu Gücü

Ferrari'nin yeni modeli 2.85 saniye 0-100 kilometreyi tamamlamaktadır. Diğer yapılan açıklamada ise 8 saniyede 0-200 kilometre hızı aldığı bildirilmiştir. Arabanın en son hızıysa saatte 340 kilometreye sınırlanmıştır. Üstü açılır tavan sistemine sahi olan Ferrari 488 Pista Spider, Coupe'den tam tamına 90 kg daha ağır durumda. Yeni modelin ağırlığı ise 1.377 kilogram ağırlığına sahiptir.

Satın alabilme opsiyonu içerisine karbon fiber alaşımlı cantlar ile ile satın alma şansı sunulması oldukça ilginç bir özellik olarak görülüyor. Tabi bu alaşımlı canlar arabayı biraz daha hafiflettiği için bu özelliği ile alabilmek için ek ücret ödemek gerektiği de yapılan açıklamalar arasındadır. Ayrıca bu özellik ile satın aldığınızda araba tam tamına %20 oranında hafifleme sağlıyor. Son olarakta şunu söyleyelim sökülebilir bir tavan yapısına sahip olduğunu da bilmekte fayda olacaktır. Fiyatı konusunda ise bir açıklama yapılmamıştır.

İlginizi Çekebilir = Duyduğunuzda şaşıracağınız 10 İlginç Bilgi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..