Fifa 19 Türkiye Fiyatını Gören Oyun Severler İsyanda - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Ağustos 2018 Çarşamba

Fifa 19 Türkiye Fiyatını Gören Oyun Severler İsyanda

Fifa 19 Türkiye Fiyatını Gören Oyun Severler İsyanda - Kurgu Gücü

Fifa 19 yeni özellikler ile karşınıza çıkmaya hazırlanıyor. Ön sipariş verecek olanlar fiyatı duyunca isyana geçti. Çünkü ön sipariş verildiğinde daha uygun fiyatlara alınması beklenirken fiyatlar şaşırttı. FIFA 19'u bekleyenlere EA Sports çok büyük bir süpriz yapıyor. Yeni piyasaya çıkacak bu oyun, oyun severlerin karşısına iki yeni özellik ile sunulacak. Belki de son günlerin en çok merak ile beklenen oyunu olan Fifa 19, inanılmaz ilginç oyun modları eşliğinde oyun meraklılarına sunulacak. Peki Fifa 19 fiyatı ne kadar? Fifa 19 da ne gibi değişiklikler olacak? İşte detaylar...




Peki bu iki farklı oyun modu neler diye merak edenler için; Hayatta kalma modu ve hakemi kapatma modu ile .diğer rakiplerine göre daha farklı özellik oluşturup rakiplerinden ayırma fırsatı yakalamaya çalışılıyor. Gelen bilgilere göre FIFA Street efsanesi geri dönüyor. Büyük heyecan FIFA 19'da 5'e 5 maçların geri dönmesiyle tekrar başlıyor. Bu bilgiler doğrultusunda EA Sports bu özelliğe oyunda yer verecek konuşuluyor.

Tam olarak gerçekliği olmayan yani daha doğrusu resmiyet kazanmamış olan bilgilere göre bu modda her gol yendiğinde bir oyuncuyu kaybedecek olmanız durumu oldukça garip bir olay oluyor. Her ne kadar da söz konusu olan moda FIFA Street kadar ince ince detaylara sahip olmamış olsa da ilk yani başlangıç seviyesi için yeni bir mod olarak oyun meraklılarına sunulacak.

İlginizi Çekebilir = Dünya Futbolun Enleri Dendiği Zaman Akla Gelen Olaylar

Peki en çok merak edilenlerden biri de Türk kullanıcılar için FIFA 19 Türkiye Fiyatı Ne Kadar olacak sorusu oluyor. Öncelikle Fifa 19 Türkiye fiyatının belli olduğunu bildirmek doğru olacaktır. Standart sürümünü satın alacak olan PS4 kullanıcılarına ön sipariş ile 359 TL den satılacağı biliniyor. Fifa 19'un Şampiyonlar Sürümü fiyatı 499,99 TL olurken, Ultimate Sürümü ise 500 TL ile ön sipariş fiyatıyla satışa sunulacak. Tabi normal olarak bu fiyatı gören tüm oyuncular miktarı çok yüksek olduğunu düşünerek isyan ediyorlar.



Bunlar içinde en önemli olan durum ise FIFA 18'den FIFA 19'a geçmek için bu kadar yüksek fiyat etiketiyle sunulmasını oyuncular tamamen mantıksız buluyor. Çünkü genel FIFA 18 kullanan oyuncuların çoğu FIFA 18 ile FIFA 19 arasında aham şaham bir yenilik görmedikleri için FIFA 19'a geçerken ki fiyatı oldukça fazla buluyorlar. Bu nedenle oyunlar fiyatı yüksek bulduğu için FIFA 19'a geçmek için temkinli bir şekilde yaklaşmayı tercih ediyorlar.

İlginizi Çekebilir = Çocuklarınıza Yüklemeden Oynanan Oyunlar İçin Oyun Siteleri

Peki son olarak FIFA 19'da hangi özellikler yer alacak ?

Bundan önceki son 10 yılda Şampiyonlar ligi lisansı Konami'de yer alıyordu fakat bu lisansı en büyük rakibine kaptırmaktan kurtulamadı. Bu süreçten sonra UEFA ile ilgili tüm her şey artık FIFA tarafından yapılacak. The Journey yani Yolculuk hikaye modu hakkında da bilgiler mevcut. 3. ve son sezona hazırlanan Alex Hunter da bu defa Alex'in kardeşi Kim Hunter da karakterler arasında yer alabilir. Yeni mod olarak duyurulan ise '' Kick Off '' modu oldu. Bildiğiniz üzere klasik mod olan Kick Off, baştan aşağı yenilecek. Arkadaşlarınıza karşı meydan okuyabileceğiniz Rank sistemi modu getirilmiştir. Oyun içindeki hareketler full bir şekilde simule edilmiş olarak oyun aktarılmıştır. Real Player Motion özelliğinin de detaylandırılacağı söylenmiştir.


FIFA 19 ne zaman çıkacak ? FIFA 19 tam olarak 28 Eylül 2018 tarihinde çıkarılacağı FIFA tarafından duyurulmuştur. Daha net bilgilere ulaştığımız zaman konumuz içinde siz oyun severler için eklemeler yapacağımızı bilmenizi isteriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..