Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ağustos 2019 Çarşamba

Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı

Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Bu makalemizde müzik seven ziyaretçilerimiz için Youtube müzik kanalları içinde en popüler olanlardan 10 tanesini sizlere sunmak istedik. Bu kanalların milyonlarca takipçisi olmakla beraber her yüklenen video milyonlarca izleniyor. Zaten müzik piyasası denince de genelde akla gelen isimler olarak gündeme geliyorlar. Bütün ünlü şarkıcıların müziklerini paylaşan bu şirketler iyi izlenme alarak, takipçilerine oldukça iyi müzikler sunduğunun kanıtı olarak gösterilebilir. Zaten şuanda bildiğiniz üzere video paylaşım siteleri içinde belki de en popüler olan site '' Youtube '' olarak biliniyor.


Milyarlarca üyenin girip çıktığı bu site bir de para kazanma özelliği sağlayarak daha fazla kitleye ulaşmayı sağladı. Para kazanma sistemi sayesinde milyarlarca kişi kanal açarak videolar paylaşıyorlar ve buradan para kazanmaya çalışıyorlar. Neyse asıl konumuz olan Youtube'da en popüler Müzik Kanallarını sizler için listeleyelim.

Youtube üzerinde milyonlarca müzik paylaşan kanal olsa da bunlardan en popüler olanlarının milyonlarca takipçisi var.. İşte sizler için en popüler olan 10 müzik kanalı




Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - Müzik - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
102.427.387 aboneye sahip olan Müzik, 24 Eylül 2013 tarihinde katılmış olup Youtube içerisinde yapılan açıklamada '' YouTube'un çeşitli türlerde en sevilen parçaları ve popüler şarkıları içeren müzik noktası. Bu kanal, YouTube'un video keşif sistemi tarafından otomatik olarak oluşturulmuştur. '' diye belirtilerek Youtube'nin kendi oluşturduğu bir kanalı diyebiliriz.


Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - Netd Müzik - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Müzik Piyasında belki de Youtube popüler kanallar arasında yer alan kanallardan bir tanesi olan Netd Müzik, tam tamına 11.097.351 aboneye sahip. Anlaşmalı müzik yayın firmalarının Türkçe pop müzikten alternatif müziğe kadar farklı farklı müziklerin resmi olarak yayınlandığı bir platformdur. 23 Ocak 2014 tarihinde Youtube katılan Netd Müzik, bugüne kadar toplamda 23.382.327.703 görüntüleme almıştır.




Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - Poll Production - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Youtube piyasasında 2.112.048 aboneye sahip olan Poll Production, Youtube'ye 26 Şubat 2011 tarihinde katıldı. Bu zaman kadar paylaştıkları videolar sonucunda toplamda 3.240.714.881 görüntülenmeye sahip oldular. Çeşit çeşit müzikler paylaşan bu şirket videolarından oldukça iyi izlenme alabilmektedir. Bazıları milyonlarca izlenirken bazıları 100 binlerce izleniyor ve görüntülenmeler gün geçtikçe daha da artıyor.

Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - DokuzSekiz Müzik - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Popüler müzik kanalları arasında DokuzSekiz Müzik, 26 Eylül 2012 tarihinde Youtube yayın hayatına başlamıştır. Bu süreç içerisinde paylaştıkları videolardan toplamda 2.397.632.401 görüntülenme elde etmişlerdir. Bununla birlikte tam tamına 1.960.318 aboneye sahip bir müzik kanalıdır.




Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - MuzikPlay - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Müzik şirketi olan MuzikPlay, Youtube katılış tarihi olarak 30 Kasım 2013 tarihi belirtilmiştir. Paylaştığı videolar sonucunda toplamda 1.583.744.176 görüntülenme almıştır. Her videosu milyonlarca izlenmese de paylaştıkları videolar binlerce kişi tarafından izleniyor. Toplamdan yayın tarihine geçtiği günden bugüne kadar 1.439.199 abone sayısı bulunuyor.

Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - 2645 Records - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Müzik piyasasında Youtube içinde 840.151 aboneye sahip olan 2645 Records, Youtube yayın hayatına 5 Ekim 2016 tarihinde başlamışlardır. Bu zamana kadar paylaştıkları videolardan 588.489.583 görüntülenme almıştır.




Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - 3 Adım Müzik - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Youtube içinde 624.283 aboneye sahip olan 3 Adım Müzik de aynı şekilde popüler denebilecek kanallardan bir tanesidir. Youtube piyasasına Netd Müzikten önce 8 Mart 2013 tarihinde katılmış olsalar da onlar kadar sağlam aboneye sahip değiller. Bu zamana kadar aldıkları toplam görüntülenme 520.444.267 olarak gösteriliyor ver gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Şunu da söylemek isterim abonesi az olsa da yani Netd Müzikten az olsa da paylaştıkları videolar milyonlarca kişi tarafından görüntüleniyor.

Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - PDND Müzik - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Youtube müzik piyasasında 458.546 aboneye sahip olan PDND Müzik, 23 Mart 2013 tarihinde Youtube yayın hayatına başlamıştır. Soner Sarıkabadayı, Gece Yolcuları gibi ünlü müzik ekollerinin şarkı videolarını paylaşan ve Youtube yayın tarihinden bu yana paylaştıkları videoların toplamında 603.336.040 görüntülenmeye ulaşmışlardır.



Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - Kral Müzik - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
306.036 aboneye sahip olan Kral Müzik, 24 Şubat 2016 tarihinde Youtube yayın hayatına başlamıştır. Yayın hayatından bu zamana kadar olan zaman içinde paylaştıkları videolardan toplamda 223.754.065 görüntülenme aldılar. Kral Müziğin resmi Youtube kanalı olarak yer almaktadır.


Vevo
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı - Vevo - Kurgu Gücü
Milyonlarca Abonesi Olan Youtube'da En Popüler 10 Müzik Kanalı
Bütün yabancı ünlülerin kendilerine ait '' Vevo '' kanalları bulunuyor. Onları tek tek listelemeye kalmak resmen ölüm gibi zahmetli bir iş olur. Çünkü oldukça fazla kanal var. Tabi kanalların aboneleri de milyonlarca kişiden oluşuyor ve genelde kendi şarkılarını paylaşıyor şarkıcılar. Katy Perry, Shakira, Rihanna, Taylor Swift, Justin Biber, Nicki Minaj ve Pitbull gibi daha bir çok yabancı ünlü şarkıcının Vevo kanalları bulunmaktadır.

5 yorum:

  1. Netd müzik favorim her türlü müzik var

    YanıtlaSil
  2. Bu VEVO lar özellikler çok aboneye sahip. Çünkü kendilerine ait oldukları için insanları daha çok takip ediyorlar

    YanıtlaSil
  3. Katy Perry, Shakira, Rihanna, Taylor Swift bun isimlerin Vevo larını aralıksız takip ediyorum..

    YanıtlaSil
  4. Müzik kanalı diyince akla zaten ilk netd müzik geliyor

    YanıtlaSil
  5. gayet normal müzik kanalları sonuçta

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..