Papara Edu Card Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ağustos 2019 Çarşamba

Papara Edu Card Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

Papara Edu Card Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? - Kurgu Gücü

Papara son zamanların en çok tercih edilen elektronik ödeme sistemlerinden bir tanesi konumundadır. Çeşit çeşit özellikleri bulunan papara şimdi de Papara Edu Card adında bir kart daha çıkarttı. Peki Papara Edu nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? İşte tüm detaylar konumuzda..




Papara Edu Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

Papara Edu, öğrenciye harçlık göndermeye yarayan bir sistemdir. Velilerin öğrencilere kolay bir şekilde para göndermesini sağlıyor. Edu Card ile öğrenciler harçlıksız kalmayacak. Veliler anında öğrencilerine harçlık gönderebiliyor. Bir harçlık hesabı ve temassız ödeme yapılabilen bir harçlık kartı olan Edu Card ile artık hiçbir öğrenci harçlıksız kalmayacak. Normal bir banka kartının yerini doldurabilecek para gönderip para alabileceğiniz temassız ödemenin kolayca yapılabildiği bir karttır.



Papara Edu Card Edinmek İçin papara hesabınıza giriş yapın ve aşağıdaki resimde gördüğünüz kırmızı içine aldığımız Papara Edu seçeneğine tıklayın.
Papara Edu Card Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? - Kurgu Gücü

Karşınıza aşağıdaki gibi bir alan çıkacak. İşte o alandan öğrenciyseniz "Öğrenciyim" veliyseniz "Veliyim" seçeneğine tıklayın.
Papara Edu Card Öğrenciyim ve Veliyim - Kurgu Gücü

Veliyim seçeneğine tıkladığınız zaman karşınıza aşağıdaki gibi bir alan çıkacak. Orada eklemek istediğiniz öğrencinin telefon numarasını yazıp "öğrenci ekle" seçeneğine tıklayıp öğrencinizi ekleyebilirsiniz.
Papara Edu Card Öğrenci Ekle - Kurgu Gücü

Eğer ki öğrenciyim seçeneğine tıklarsanız karşınıza aşağıdaki resimdeki gibi bir sayfa çıkacak. O sayfada ilk olarak adınıza bir papara edu card tanımlamanız gerekecek. Bunun için "Edu Card Tanımla" seçeneğini kullanabilirsiniz.



Papara Edu Card Nedir, Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? - Kurgu Gücü

Papara Edu Card olmayan öğrenciler okul kantininden ya da okulun yönetiminden bu kartı temin edebilirler.



İyi güzel de zaten o kadar banka kartı var neden yeni bir kart daha çıkartıp kendime dert edineyim diyenlerin de olacağını düşünüyorum. Bu nedenle pek tutar mı bilinmez ve bunu anca ilerleyen zamanlarda görebiliriz. Peki ya sizler Papara Edu Card hakkında ne düşünüyorsunuz?

İlgili Konu = Papara İşlem Ücreti Ne Kadar Alıyor

1 yorum:

  1. Papara edu card bence pekte iyi bir özellik değil. O kadar banka var onlarla yaparlar daha iyi ek karta gerek yok.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..