Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

21 Ağustos 2019 Çarşamba

Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?

Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek? - Kurgu Gücü
Keanu Reeves'lı Matrix 4 Ne Zaman Vizyona Girecek?
Warner Bros'un bir zamanlar dünyaya damgasını vuran bilim kurgu filmlerinden olan Matrix, kaldığı yerden devam ediyor. Matrix 4 Keanu Reeves ile çekilecek. Peki Matrix 4 ne zaman vizyona girecek? Matrix 4 2020 yılında mı çekilecek? Matrix 4 kadrosu kimlerden oluşacak? İşte Matrix 4 hakkında tüm detaylar konumuzda yer alıyor..


Bildiğiniz üzere Warner Bros'un bir dönem tüm dünyaya damga vuran bilim kurgu filmi olan Matrix'in dördüncü filmi çekileceğinin duyurusunu Warner Bros yaptı. Bunun beraberinde açıklamayı duyan herken Matrix 4 kadrosu içerisinde kimler olacağını merak etmeye başladı. Hemen söyleyelim Matrix 4 Keanu Reeves ile çekilecek. Başrollerinde Keanu Reeves ile Carrie-Anne Moss olacağı belirtilmiştir. Filmde Keanu Reeves "Neo" karakterini canlandıracak, Carrie-Anne Moss ise "Trinity" karakterini canlandıracaktır.

Matrix 4, şuanda diğer üç filmin devam filmi olup olmayacağı konusunda bir netlik olmayışının yanısıra Village Roadshow Pictures ile Warner Bros ortak yapımı olarak çekilecek. Filmin yönetmeni ise yine Lana Wachowski olacağı açıklandı. Peki Matrix 4 ne zaman vizyona girecek ve çekilecek? diyorsanız henüz belli olmasa da Matrix 4 2020 yılında çekilecek gibi duruyor.


Matrix filmi serisinin ilk filmi günümüzden tam tamına 20 yıl önce çekilmiştir. 3 film toplamında dünya çapında toplamda 1 Milyar 600 Milyon dolar gişe hasılatı yapan Matrix, eski serileri Abd ülkesinde tekrar özel olarak gösterime girecek.

İlgili Konu = Her Yerde Sen 10. Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta?

1 yorum:

  1. Keanu Reeves mi ��

    Matrix 4 heyecan verecek. Bir an önce çekilsin

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..