WhatsApp Parmak İzi Kilidiyle Beraber 4 Yeni Özellik Sunacak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Ağustos 2019 Perşembe

WhatsApp Parmak İzi Kilidiyle Beraber 4 Yeni Özellik Sunacak

WhatsApp Parmak İzi Kilidiyle Beraber 4 Yeni Özellik Sunacak - Kurgu Gücü
WhatsApp Parmak İzi Kilidiyle Beraber 4 Yeni Özellik Sunacak
Tüm dünya tarafından kullanılan popüler mesajlaşma uygulamalarından WhatsApp, 4 yeni uygulama özelliğini kullanıcılarına sunacak. Peki WhatsApp yeni özellikler arasında parmak izi kilidi dışında neler var?


Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından olan Facebook'un bünyesinde yer alan ve dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından olan WhatsApp, uygulamasına entegre etmek için 4 tane yeni özellik sunacağı gündemde. Söylenilene göre dünya çapında tam tamına 1,5 milyardan fazla kullanıcısı olan WhatsApp, daha önceden de yapılacağı planlanan parmak izi özelliği gelecek.



İşte beklenen an geldi ve WhatsApp parmak izi kilidi artık kullanıma sunulacak. Uygulamaya gelen ikinci yenilik sayesinde artık WhatsApp parmak izi kilidi ile daha korumalı olacak. Diğer bir yenilik ise WhatsApp ses kayıtları otomatik olarak oynatılacak.

WhatsApp'ın son yeniliği Facebook ibaresi görülecek. Yeni özellik ile WhatsApp uygulamasının "Ayalar" kısmının alt bölümünde artık "WhatsApp from Facebook" yani Facebook'tan WhatsApp ibaresinin görüleceği belirtilmiştir.

İlgili Konu = WhatsApp Ücretli Olacak İddiası Sosyal Medyayı Salladı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..