ŞOK! Dolar 10 TL Olacak Söylentileri Gündemde Bomba Etkisi Yarattı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

10 Ağustos 2019 Cumartesi

ŞOK! Dolar 10 TL Olacak Söylentileri Gündemde Bomba Etkisi Yarattı

ŞOK! Dolar 10 TL Olacak Söylentileri Gündemde Bomba Etkisi Yarattı - Kurgu Gücü

Dolar 10 TL olmaya aday gösteriliyor. Şok dolar 10 TL olacak söylentileri gündemde bomba etkisi yarattı. Gün geçtikçe daha da artan dolar, ilerleyen günlerde 10 TL ye kadar çıkacağa benziyor. Peki dolar neden bu kadar attı? Dolar artmaya devam edecek mi? Dolara yatırım yapılmalı mı? Dolar ne zaman düşecek? İşte tüm merak ettiğiniz detaylar ile karşınızdayız.




Dolar son günlerde muhteşem bir artış gösteriyor. Kimine göre dolar 10 TL ye kadar çıkak, kimine göre ise kısa bir zaman içinde dolar düşecek söylentileri devam ediyor. Peki dolar düşecek mi ? Dolar kimine göre düşecek denirken kimine göre 10 TL ye kadar çıkacağı söylenmektedir. Dolar artacak mı ? Dolar uzun bir süre artacak gibi duruyor. 10 TL ye kadar çıkacak söylentileri oldukça fazla dolaşıyor.


Dolara yatırım yapmalı mıyım ? diye kara kara düşünenler için şuanda Türk vatandaşların milli parası olan Türk Lirası değerini kaybetmemesi adına dolara yatırım yapmamanız daha doğru olacaktır. Dolardaki artışın sebebi olarak ekonomi çöküşü yaratmaya çalışılması gösteriliyor. Türkiye'deki ekonominin çökmesi istendiği söylentileri dilden dile dolaşıyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar ? diye merak edenler için şuanda neredeyse dolar 6 TL oldu diyebiliriz. Şuan ki güncel 1 doların Türk Lirası karşılığı 5,9215396 TL olarak döviz borsasında yerini almış durumda. Şuanda gündem dolar 6 TL oldu diye çalkalanıyor. İnanılmaz derece de artan dolar gündeme bomba gibi oturdu. Dolar bu gidişle bir aya kalmaz 10 TL ye kadar çıkacak gibi dursa da bazılarına göre bu yükseliş yerini düşüşe bırakacak.




İlginizi Çekebilecek Konular
1- Dolar ve Euro Döviz Kurları Hızla Yükselmeye Devam Ediyor
2- Bitcoin'e Talep Artmaya Devam Ediyor | Geleceğin Sanal Parası
3- Dünyanın En Zengin 10 Adamının Milyarderlerin Para Gösterisi
4- Dünyanın En Pahalı Bilgisayarları Hangileridir-En Pahalı 10 Laptop
5- Fiyatını Duyduğunuzda İnanamayacağınız Dünyanın 6 En Pahalı Saatleri
6- Dünyanın En Pahalı Erkek Ayakkabıları Denilince Akla Gelen Ayakkabılar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..