Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

29 Eylül 2018 Cumartesi

Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi

Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü

Aksiyon filmleri türünün en başarılı yıldız oyuncularından olan Dwayne Johnson, Gökdelen - Skyscraper adlı film ile severlerin karşısına tekrar çıktı. Amerika yapımı olan Gökdelen 2018 filminin yönetmen koltuğunda Rawson Marshall Thurber oturuyor. Senaryosunu da Rawson Marshall Thurber'ın yazdığı film izle, aksiyon film türü dışında suç ve dram türünü de içince barındırıyor. Her zaman ki gibi Dwayne Johnson muhteşem bir film ile karşımıza çıktı.



Gökdelen Film İncelemesi olarak incelediğimizde daha iyi tasvir edebilmek adına filmi izledik. Film bize göre 6.0 IMDB puanından daha fazlasını hak eden filmlerden bir tanesi. Aksiyon filmleri içinde 2018 senesinin iyi filmlerinden bir tanesi olarak gösterilebilir. Sakat bir adamın neler ailesi için neler yapabileceğini sizlere en iyi bir şekilde sunmuşlar. Baştan sonra kadar heyecanla izleyeceğiniz aksiyon filmi Gökdelen, mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesidir.



Gökdelen Film Konusu

Adından da anlaşılacağı gibi film bir Gökdelen inşa edilmesi üzerine konu alınıyor. Chicago şehiri içerisinde toplanan zengin iş adamları Chicago'ya şehrin en büyük Gökdelenini dikmeye karar verirler. Bunun üzerine kısa zaman içinde inşaat çalışmalarının başlamasıyla çok kısa bir zaman içinde Gökdelen hazır hale getirilir. Gökdelenin en önemli özelliği ise en tepesinde bulunan yuvarlak bir alan olarak gösterilmektedir. Gökdelenin yarıya kadar kısmı kullanılırken diğer kısmının açılışı da çok yakın zamanda açılmaya hazırlanmaktadır. Tabi işler planlandığı gibi gitmemektedir ve şehrin tamamen yıkılmasına neden olacak sebeplerden dolayı büyük bir insan kitlesi tarafından tepki görecektir. Gökdelene giren bir grup insan Gökdeleni ateşe verecektir.

İlginizi Çekebilir = Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi

Gökdelen Film Oyuncu Kadrosu

Will Sawyer rolünde Dwayne Johnson, Sarah Sawyer rolünde Neve Campbell, Zhao Long Zhi rolünde Chin Han, Kores Botha rolünde Roland Moller, Mr. Pierce rolünde Noah Taylor, Inspector Wu rolünde Byron Mann, Ben rolünde Pablo Schreiber ve Georgia Sawyer rolünde Mckenna Roberts yer alıyor.


Dwayne Johnson filmde sakat bir adamdır. Protez ayağı bulunan Will Sawyer ailesini Gökdelen yanarken kurtarmaya çalışacak ve düşmanları savurmaya çalışacak. Gökdelen 2018 senesinin 13 Temmuz tarihinde vizyona girmiştir.

İlginizi Çekebilir
1- Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
2- Joker Filmi Konusu, Oyuncuları: 2019 Joaquin Phoenix Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..