Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Eylül 2018 Cuma

Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi

Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Türk Dram Filmleri: Hadi Be Oğlum 2018 Film İncelemesi

Türk dram filmleri içinde yer alan Hadi Be Oğlum filminin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ rol alıyor. Yönetmenlik koltuğunda Bora Egemen'in oturduğu filmin senaryosunu Fırat Parlak ile Ali Kemal Guven birlikte yazmıştır. Hadi Be Oğlum 2018 senesinin şubat ayının 16'sında vizyona girmiştir. Film izle dram film severler için oldukça iyi bir filme benziyor. Kıvanç Tatlıtuğ'unda rol aldığı film sizleri yeri gelecek hüzünlendirecek yeri geldiğinde ise mutlu edecek.



Hadi Be Oğlum Film İncelemesi yaptığımızda oldukça iyi bir olduğunu ve IMDB puanın 7.3 olmasını gerçekten hak eden bir film olduğunu fark ettik. Duygusal filmler konusunda Türkler oldukça iyi işler çıkarabiliyor. Oldukça duygusal sahneleri içinde barındıran film izleyenleri gözyaşlarına boğacak gibi duruyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un baba olarak rol aldığı film, izleyenler tarafından muhteşem bulundu.



Hadi Be Oğlum Film Konusu

Balıkçılık yapan Ali, hayatının geriye kalanını sadece oğlu Efe'ye adamış bir babadır. Ali'nin hayatta tutunduğu tek ağaç, Efe olmuş olsa da, Efe diğer çocuklara göre farklıdır. Çünkü Efe'nin iletişim sorunu bulunmaktadır. Efe, duyduklarına tepki veremez ve gülüp oynayamamaktadır. Ali, oğluyla bağ kurmaya çalışsa da kendini daha da yalnız hissediyor fakat Ali'nin tek istediği şey oğlunun onu anladığını bilmek oluyor. Annesi, babası ve sevdiği kadının da anılarının yüküyle cebelleşen Ali, oğluna duyduğu sevgi ile ikisinin de hayatları yön bulacaktır. Bir baba ile oğlun hikayesidir.

İlginizi Çekebilir = Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi

Hadi Be Oğlum Film Oyuncu Kadrosu

Ali rolünü Kıvanç Tatlıtuğ canlandırırken, Efe rolünü de Alihan Türkdemir canlandırıyor. Bunun yanı sıra filmde Sezai Aydın, Cem Zeynel Kılıç, Büşra Develi, Yücel Erten, Feridun Düzağaç ve Yıldız Kültür de rol almaktadır.

Bir babanın oğluna duyduğu o muhteşem sevgiyi anlatan Hadi Be Oğlum 2018 yapımı dram filmler türündeki en kaliteli filmlerinden bir tanesidir. Bir baba ile oğlunun hikayesini anlatıyor olan film izleyenler için duygusal anlar yaşatacak ve gözlerinizi yaşa bulayacak. Sizlerde film hakkında görüşlerinizi paylaşarak diğer izleyecek olan arkadaşlara film hakkında bilgiler sunabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..