Aksiyon Filmleri: Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

28 Eylül 2018 Cuma

Aksiyon Filmleri: Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 Film İncelemesi

Aksiyon Filmleri: Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Aksiyon filmleri türünde yer alan Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar filmi bundan bir önceki serilerine göre daha bir aksiyon dolu. Tom Cruise'un başrollerde yer aldığı film izle, aksiyon dolu keyifli bir seyir ile sizlerin karşısına çıkıyor. Yönetmenliğini Christopher McQuarrie'nin yaptığı filmin senaryonu Christopher McQuarrie ve Bruce Geller beraber yazmıştır. Yapımcılığını ise J.J. Abrams, Tom Cruise, Christopher McQuarrie, Jake Myers, David Ellison ve Dana Goldberg beraber üstlenmiştir.


Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar Film İncelemesi sizler için hazırladık. Film aksiyon film severler için oldukça kaliteli bir yapıda. Başından sonuna kadar aksiyon ve macera dolu bir film izlettirecek Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 senesinde vizyona giren bir filmdir. Filmde ünlü oyuncu Tom Cruise yer alıyor. Her zaman ki gibi CIA ve Ajan konularının işlediği aksiyon dolu film keyifle izlenebilir. Paris/Fransa'da çekilen film serinin en gözde filmlerindendir.



Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar Film Konusu

Filmin başrolünde Tom Cruise yer alıyor. IMF ekibiyle birlikte çalışan Ajan Ethan Hunt ve bir kaç tanıdık arkadaşı oldukça sıkıntı bir dönemdedir. Berlin'de gidilen görevin ters gitmesinden sonra Ethan Hunt, CIA ile ters düşüyor. Bunun üzerine denetimsizliği nedeniyle de CIA'in kara listesine dahil ediliyor. Tabi ortaya insanlığı tehdit eden bir tehlikenin ortaya çıkmasıyla herkes zamana karşı yarış içine giriyor.

Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar Film Oyuncu Kadrosu

Filmin oyuncuları: Ethan Hunt rolünde Tom Cruise, August Walker rolünde Henry Cavill, Ilsa Faust rolünde Rebecca Ferguson, Solomon Lane rolünde Sean Harris, Benji Dunn rolünde Simon Pegg, Luther Stickell rolünde Ving Rhames, Julia rolünde Michelle Monaghan ve White Widow rolünde Vanessa Kirby yer alıyor.

İlginizi Çekebilir = Bilim Kurgu: Jurassic Park 5 Yıkılmış Krallık 2018 Film İncelemesi

Her zaman ki gibi CIA ile Ajan filmlerinin önde gelen serilerinden olan Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 senesinde çekilen serinin 6. filmidir. Sizlere aksiyon ve macerayı bir arada yaşatacak filmlerden bir tanesidir. Zaten Tom Cruise'un oynadığı filmlerin çoğu oldukça ilgi çekiyor. IMDB puanın 8.1'e sahip olduğu film başından sonuna kadar heyecanla takip edeceğiniz filmlerden bir tanesidir.


Film hakkında yaptıkları yorumlardan bir tanesi '' Nefesinizi tutun! Kalbi olan izlemesin, son filmi olur. ''  Ayrıca 10 üzerinden 10 verenlerde var...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..