Bedelli Askerlik Yapacak Olanlar İçin İlk Celp Dönemi Başladı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

16 Eylül 2018 Pazar

Bedelli Askerlik Yapacak Olanlar İçin İlk Celp Dönemi Başladı

Bedelli Askerlik Yapacak Olanlar İçin İlk Celp Dönemi Başladı - Kurgu Gücü

Bedelli Askerlik Başvurusu yapanların ilk celp dönemi başladı. İlk Celp döneminin başlamasının ardından bedelli askerlik yapacak olanlar kışlasına teslim oldu. Kışlaların girişlerinde görevli olan askerler bedelli askerlik için kışlaya gelen askerlerin girişlerini yaptılar. Girişte kayıt işlemlerinin yapılmasının hemen sonrasında vatan borçları için 21 günlük askerlik görevine başladılar. İşte Bedelli Askerlik Haberleri..




Bedelli askerlik kapsamında yer alan kişilerin ilk celp dönemleri başladı ve askerler kışlalarına teslim oldu. Bedeli askerlikten faydalanan askerlere yönelik celp süreci işlemeye başladı. Bedelli askerlik kapsamında askerlik yapacak olan kişiler 21 günlük eğitimi tamamlamak için kışlalarına yavaş yavaş teslim oluyorlar. Bedelli askerlik celp dönemleri kapsamında 3 celp dönemi bulunuyor. Bunlardan ilk celp dönemi başladı.



İlk celp dönemini Ankara'da yapacaklar. Askerler Ankara'da bulunan Etimesgut'taki Zırhlı Birlikler Eğitim ve Tümen Komutanlığı kışlasına teslim olmaya başladılar. Burada yaklaşık olarak 2550 asker bedelli askerlik kapsamında 21 günlük vatani görevini yapmaya başlayacak. Bedelli askerlik kapsamında yer alan askerler 5 temel eğitimden geçecek.

İlginizi Çekebilir = Bedelli Askerliğe Başvuranların Sayısı 1 Haftada 300 Bini Aştı

Bedelli Askerlik kapsamında 5 temel eğitim alacak olan askerler, askeri kültür, yanaşık düzen, tek er muharebe eğitimi, mekanik nişancılık ve atış eğitimi ve temel beden eğitimi görecekler.

Kışlaya aileleriyle birlikte gelen Bedelli Askerlik yapacak olan askerler, aileleriyle vedalaştıktan sonra kışlaya giriş yaptılar. Kışla girişinde '' Vatan Hizmetine Hoş Geldiniz '' yazıyordu ve askerle o kapıdan giriş yaptı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..