BLAST Pro Series İstanbul: Türkiye'nin CS:GO Espor Turnuvası - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Eylül 2018 Pazartesi

BLAST Pro Series İstanbul: Türkiye'nin CS:GO Espor Turnuvası

BLAST Pro Series İstanbul: Türkiye'nin CS:GO Espor Turnuvası - Kurgu Gücü

Türkiye'deki CS: GO severler için muhteşem haber. Türkiye'de düzenlenen BLAST Pro Series İstanbul adlı yarışmada tam tamına 250 Bin Dolar Ödül ve İkonik Kupa hediyesi için çekişme yaşanacak. BLAST Pro Series İstanbul ne zaman düzenlenecek ? Türkiye'nin en büyük espor turnuvası olan BLAST Pro Series İstanbul, final heyecanını 29 Eylül'de yaşatacak. Espor turnuvasında dünyanın en iyi 6 tane CS: GO takımı ikonik kupa ve 250 Bin Dolar için yarışacak.



Türkiye'de CS: GO severler oldukça fazla. Tam tamına Türkiye'den 6 Milyon 400 Bin aktif olarak oynayan oyuncu bulunmaktadır. Bu kadar kişi 29 Eylül'ü heyecanla bekliyor. Turnuvada Türk takımlarından olan Space Soldiers da yer alacak. Bunun dışında CS: GO dünyasının dünyaca sıralama içerisinde bir numara olan Astralis, 2018 senesi Major'un şampiyonu olan Cloud9, Türk asıllı olan '' Tarik '' nickiyle Tarık Çelik' inde içlerinde yer aldığı (MIBR) Made in Brazil, İsveç'in profesyonel takımı olan Ninjas in Pyjamas (NIP) ve Polonyalı Virtus.pro takımları kıyasıya rekabet edecek...



Türkiye'nin en büyük espor turnuvası olarak tarihe geçecek olan BLAST Pro Series İstanbul'da ikonik BLAST Pro Series kupası ve 250 bin dolar olan ödül havuzu için mücadele edilecek. Bunun dışında izleyici sayısı da oldukça fazla gibi görünüyor. Turnuvayı ortalama bir rakam olarak 2 milyon 500 bin kişinin izlemesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir = Oyun Videoları İle Ünlü YouTuber McSkillet Trafik Kazasında Öldü!

BLAST Pro Series İstanbul nerede düzenlenecek ? Turnuva 28 Eylül'de ilk olarak grup maçları gerçekleşecek. Grup maçlarının bitmesinin ardından büyük final ise 29 Eylül 2018 tarihinde Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda düzenlenecek. Bahsettiğimiz 2 milyon 500 bin kişilik izleyici şu şekilde olması bekleniyor. Twitch TV'den yayınlanacak olan organizasyonda 10 bin biletli seyirci ile birlikte toplamda 2 milyon 500 bin kişiye kadar kişinin takip etmesi bekleniyor.

1 yorum:

  1. CS: GO da umarım Space Soldiers kazanır. Türkiye'nin gerçekten tarihi bir organizasyonu oluyor

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..