Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

3 Eylül 2018 Pazartesi

Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi

Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi - Kurgu Gücü
Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Johnson Filmi
Rampage: Büyük Yıkım 2018 yapımı bilim kurgu filmidir. Filmin yönetmen koltuğunda Brad Peyton yer alıyor. Filmin senaryosunda 4 isim Ryan Condal, Ryan Engle, Adam Sztykiel ve Carlton Cuse beraber yer almaktadır. Bilim Kurgu türüne ait olan film içerisinde macera ve aksiyon türlerini de barındırıyor. Daha önce bir çok filmde oynamış Dwayne Johnson, filmin başrolünde rol alıyor. Filmde Johnson, Davis Okoye adındaki bir bilim adamını canlandırmaktadır ve bir goril yavrusuna uzun senelerden beri bakmaktadır ve gün geçtikçe onunla iletişim kurabilmiştir.


İlginizi Çekebilir = Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı: 2018 yapımı Bilim Kurgu Filmi

Bilim kurgu filmleri arasında 2018 yılı filmi olan Rampage: Büyük Yıkım, aynı isme sahip bir video oyunundan uyarlanmıştır. Davis Okoye ile birlikte başrolü üstlenen Kate Caldwell gerçek adıyla Naomeie Harris yer alıyor. Bunun beraberinde Claire Wyden rolünde Malin Akerman, Brett Wyden rolünde Jake Lacy, Burke rolünde Joe Manganiello, Harvey Russell rolünde Jeffrey Dean Morgan, Nelson rolünde P.J. Byrne ve Dr. Kerry Atkins rolünde Marley Shelton yer alıyor. Türk dağıtımcı olarak Warner Bros Turkey firması yer alıyor. Film 13 Nisan 2018 tarihinde vizyona girmiş ve 6.4 IMDB puanına sahiptir.



Bilim kurgu filmleri sevenler için oldukça iyi bir film olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Bende filmi izlemiş biri olarak gayet kaliteli bir film buldum. Ben bu tarz filmleri izlemeyi sevdiğim için bana gayet akıcı bir film geldi. Özellikle Dwayne Johnson'ın gorillerle muhabbet kurduğu filmin başlangıcında beyaz gorille yaptıkları sohbet beni güldürdü. Bir de filmin sonunda gorilin o muhteşem hareketleri filmin kırılma noktası oldu. Sonuna kadar heyecanla izleyebileceğiniz bir olduğunu söylemek doğru seçenek olacaktır. Filmin son sahnesi hakkında detay vermek isterdim ama o zaman da izleyecek olanlar için pek bir anlamı kalmaz. Bence izleyin ve sonunu kaçırmayın..

İlginizi Çekebilir = Aquaman: Su Altı Dünyasının 2018 Yapımı Fantastik Filmi

Rampage: Büyük Yıkım Konusu: Primatolog olan Davis Okoye, küçüklüğünden beri bakımıyla ilgilendiği bir goril ile çok güzel bir bağ kurmuş ve iletişim kurmayı başarmıştır. Çok nazik bir goril olan bu hayvan, yapılan bir yanlış deneyin gorillerin yaşadığı alana düşmesi ve içindeki zararlı şeyleri gorilin koklamasıyla korkunç bir canavara dönüşmesiyle başlıyor. Bunu üzerine yapılan araştırmalar sonucunda korkunç deneyden etkilenen sadece goril olmadığı ve bir kurt'un da etkilendiğini tespit ederler. Bu kurt korkunç bir yırtıcı olmuştur ve önüne gelen herkesi öldürür. Davis, gözden düşmüş bir genetik mühendisi ile birlikte küresel afetin oluşmasını engellemek ve genetiği değiştirilmiş olan hayvanları kurtarmak için büyük bir çaba sarf edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..