Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi'nde Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Eylül 2018 Cumartesi

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi'nde Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi'nde Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor - Kurgu Gücü
Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi'nde Heyecanlı Bekleyiş Devam Ediyor
Türkiye Süper Liginde bilindiği üzere her sezon derbi heyecanı yaşanıyor. İstanbul derbisi adı altında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı tüm taraftarlar tarafından heyecanla bekleniyor. Bu sezon Ali Koç'un başkanlığında , Cocu'nun antrenörlüğünde lige iyi başlasa da sonradan işler sarpa sardı diyebiliriz. Fenerbahçe ligde kötü gidişinin yanında bir UEFA Avrupa Ligi grup maçlarına da çok kötü bir başlangıç yaptı. Beşiktaş ise hem ligde hemde UEFA Avrupa Liginde iyi sonuçlar alıyor. Avrupa Ligi gruplarına galibiyetle başlayarak iyi bir sonuç elde etmişler.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Kimileri Fenerbahçe zorlanmadan kazanacak derken, kimileri ise favori Beşiktaş diyor. Bu durumda Fenerbahçe'nin kötü gidişatı da göz önünde bulundurulursa Beşiktaş'ın bir nebze daha avantajlı olduğunu söylemek mümkün olacaktır. Fenerbahçe, Cocu ile istenileni veremedi. Taraftar Fenerbahçe'nin oynadığı futboldan memnun değilken işler bu gidişle daha kötü olacağa benziyor.

Fenerbahçe Maç İstatistiği

Ligde oldukça kötü sonuçlar alan Fenerbahçe, oynadığı 5 maçın 2 sini kazanırken 3 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. Toplamda 5 maç sonucunda 6 puan ile 11. sırada yer alıyor.

Bakınız = Sosyal Medyada Kaynağı Belli Olmayan Bilgi Paylaşanlara Uyarı Geldi

Beşiktaş Maç İstatistiği

Ligde oynadığı 5 maç sonucunda 10 puan toplayan Beşiktaş, ligde 5. sırada yer alıyor. Oynadığı 5 maçın 3 ünü kazanırlarken 1 beraberlik 1 de mağlubiyet aldılar.


Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi Ne Zaman Oynanacak ?

Derbi heyecanı bu senede kaldığı yerden devam ediyor. Maç 24 Eylül 2018 pazartesi günü Türkiye saatiyle 21:00'da başlayacak.

Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi Hangi Kanalda Yayınlanacak ?

Derbi beIN SPORTS 1'den naklen yayınlanacaktır. Maçı yönetecek hakem ise Fırat Aydunus olarak belirlenmiştir.

Maçın Sakat Ve Cezalı Durumu

Fenerbahçe'de Hasan Ali Kaldırım ile Martin Skrtel sakat durumda. Net bir şekilde forma alıp alamayacakları maç gününde netlik kazanacak.

Beşiktaş'ta ise Medel cezalı durumda. Sakatlığından dolayı Sarpsborg maçında yer almayan Adriano, Fenerbahçe derbisinde forma giyebilir.

Spor haberleri hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.

5 yorum:

  1. Fenerbahçe çok kötü. Beşiktaş her türlü kazanır

    YanıtlaSil
  2. Salih Yılkan22.09.2018 20:42

    Bir Fenerbahçeli olarak takım bu sene çok formsuz. Derbilerde heyecan farklı olur ama Beşiktaş daha avantajlı gibi.

    YanıtlaSil
  3. Her ne kadar Fener formsuz olsa da bence yenilmez. Sonuçta derbi atmosferi farklıdır.

    YanıtlaSil
  4. Fenerbahçe derbi de kaybetmez.

    YanıtlaSil
  5. Derbi de kazanan olmadı. Maç Fenerbahçe 1-1 Beşiktaş

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..