Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

23 Eylül 2018 Pazar

Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi

Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi
Arkadaşlarımızla bir araya geldiğimizde oynadığımız Doğruluk mu Cesaret mi oyununun film versiyonunu sunmuş olan Truth Or Dare filmi izlenmeye değer 2018 yapımı filmlerden bir tanesidir. Yönetmenliğini Jeff Wadlow'un yaptığı filmin senaryosunda Christopher Roach, Michael Reisz ve Jillian Jacobs gibi isimler yazmıştır. Korku filmleri kategorisinde yer alan Doğruluk mu Cesaret mi filmi Abd yapımı bir filmdir. Ölüm Günün Kutlu Olsun ve Kapan filmlerinin yapımcısı sizlere yeni filmi sunuyor. Gelin sizler için Doğruluk Mu Cesaret Mi Film İncelemesi yapalım.


Günlük hayatımızda oynadığımız bu oyunun bir de gerçekten seçilen seçeneğin zorunlu olduğunu ve yapmazsanız bu sizin ölümünüze neden olacağını düşünün. İşte filmde kaçma şansı olmayan bir oyunun içine girilmektedir. Film izlenir mi diye soracak olursanız, korku filmi severler için çok kaliteli bir film olmasa da izlenmeye değer filmlerden bir tanesidir. Zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum. Film özellikle genç üniversiteli kesime hitap ettiği de açık. Yani 35-40 yaşlarına kadar bir kitlenin izleyebileceği bir filmdir.



Doğruluk mu Cesaret mi Film Konusu

Filmde bir grup arkadaş tatil için Meksika yakınlarında bir tatil köyüne gider. Orada eğlenip coşarken, bu grubun içinde yer alan kızlardan bir tanesi orada bir erkekle tanışır. Bu erkek onları bir oyuna davet eder. Grup bu oyunu kabul eder ve ölümcül şeylere zorlayan bu oyuna katılmış olurlar.

Doğruluk mu Cesaret mi Filmi Oyuncuları

Doğruluk mu Cesaret mi 2018 yapımı olan filmin oyuncu kadrosunda Olivia rolünü canlandıran film yıldızı Lucy Hale, Lucas rolünde yer alan oyuncu Tyler Posey, Markie Cameron rolünde Violett Beane, Bra rolünde Hayden Szeto, Carter rolünde Landon Liboiron, Penelope rolünde Sophia Taylor Ali, Tyson Curran rolünde Nolan Gerard Funk ve Officer Han Chang rolünde Tom Choi yer almaktadır.

İlginizi Çekebilir = The Predator 4: 2018 Yapımı 20th Century Fox'un Bilim Kurgu Filmi

Oyuncu kadrosunda da görüldüğü üzere yıldız genç isimlerin yer aldığı Doğruluk Mu Cesaret Mi filmi 2018 senesinin iyi korku filmlerinden bir tanesi olabilecek kapasiteye sahiptir. İzleyenlerin de film hakkında görüşlerini yorum olarak bildirmeleri diğer filmi izlemek isteyenler için önemli bir kaynak olacaktır. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..