iPhone'a Rakip Olacak Samsung Galaxy S10, 5 Kamerayla Geliyor - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

19 Eylül 2018 Çarşamba

iPhone'a Rakip Olacak Samsung Galaxy S10, 5 Kamerayla Geliyor

iPhone'a Rakip Olacak Samsung Galaxy S10, 5 Kamerayla Geliyor - Kurgu Gücü

Samsung 5 kameralı android cep telefonu için çalışmalara başladı. Apple markasının ürettiği iPhone XS ve iPhone XR modelleri belki de Samsung Galaxy S10 modelinin gölgesinde kalacak. Tam tamına 5 kamera bulunması planlanan Samsung Galaxy S10, arka kısmına 3 adet kamera ekleyecek.



Kore'de bir haber sitesi olan ETNews'in haberine göre Samsung şirketi yeni yapılması planlanan Galaxy S10+ modelinde arkada üç, önde iki kamera olmak kaydıyla toplamda 5 kameralı bir telefon üretmek için üzerinde çalışmalar yapıyor. Bunun dışında ise diğer modellerin de arkada çift veya üçlü lens kameralar ve tek lensli kameraları olacağı düşünülüyor. Haberin detaylarında Samsung'un 3 Galaxy S10 modelli üzerinde çalıştığı belirtilmiştir. Bunun yanı sıra da bu cihazlarda gelişmiş kameralar yer alacak.



Tam olarak 6.4 inç ekrana sahip olan premium modelde 3 arka kamera ve önde 2 kamera, Standart model olan 6.1 inçlik cihazda 3 adet arkada kamera 1 adette önde kamera, Diğer iki modele göre daha ucuz olan model olan 5.8 inçlik cihazda ise 1 önde kameraya yer verilecekken 2 tanede arkada kameraya yer verilecek.

Daha önce Huawei de bu tarz çok kameralı telefonları piyasa sürmüştü. Tabi Samsung'un yeni modelleri oldukça ilgi göreceğe benziyor. Yine Kore'deki haber sitesi olan ETNews'de yazan bilgiler doğrultusunda, Samsung tarafından söylenene göre her bir cihaz için birden çok sayıda modüle ihtiyaç olduğunu yeni model Samsung Galaxy S10 serisine kamera modülü temin edilmesi konusunda zorlandıklarını açıkladı. Bu doğrultuda Samsung şirketi tedarikçileri çeşitlendirme durumuna gidebilir.

İlginizi Çekebilir = Beklenen Haber Samsung Galaxy Note 9 Türkiye'de Satışa Sunuldu


Samsung Galaxy S10 Kamera Özellikleri Ne Olacak ?

S10'un geniş açılı 12 mp 78 derecelik FOV ve Süper Geniş açılı objektife sahip 16 mp 123 derece FOV gibi kamera özelliklerine sahip olacağı söyleniyor. Buna ek olarak 13 MP çözünürlüğüne sahip ek telefoto objektif 45 derece FOV da eklenme olasılığı vardır. Geniş açılı ve Telefoto objektifler bunun dışında optik görüntü sabitlemeyle birlikte geleceği söyleniyor. Üretilen her 3 Samsung Galaxy S10 serisi için çift diyaframlı kameralar olması bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..