İzlesene Video Yükleme ve İzleme Sitesi Youtube'a Adeta Rakip Olacak - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Eylül 2018 Salı

İzlesene Video Yükleme ve İzleme Sitesi Youtube'a Adeta Rakip Olacak

İzlesene Video Yükleme ve İzleme Sitesi Youtube'a Adeta Rakip Olacak - Kurgu Gücü

Günümüzde aylık milyarlarca giriş yapılan Youtube, diğer çoğu video izle sitesini geride bırakıyor. Fakat çoğu video izleme siteleri içinde İzlesene, Youtube'a rakip olarak gösterilmektedir. Aylık milyonlarca giriş yapılan İzlesene video platformunda, Youtube'da en popüler müzik kanalı netd müzik de yer almaktadır. Peki İzlesene video yükleme işlemi nasıl yapılır ?



Aslında İzlesene'de aynı çoğu video izle platformu gibi aynı mantıkla yükleme yapılmaktadır. İzlesene video yükleme işlemi yapabilmek için öncelikle üyeliğinizi bulunması gerekiyor. Eğer üyeliğiniz yoksa üye olarak bu işleme başlayabilirsiniz. Üyeliğinizin olduğunu varsayıp, işleme devam edelim.



  • İzlesene video platformuna giriş yapın.
  • Sitenin menüsünde yer alan '' Video Yükle '' seçeneğine tıklayınız.
  • Karşınıza Video Yükle sayfasında '' Dosya Seç '' butonuna tıklayınız.
  • İzlesene video platformuna '' yüklemek istediğiniz videoyu '' seçin.
  • Seçtiğiniz video, İzlesene video platformuna yüklenmeye başlamasının ardından karşınıza bir form açılacak. İşte o formda Video Açıklaması, Video Kategorisi ve Video Etiketleri yazan kısımları doldurunuz.


Bir de şu şekilde bir ayrıcalığı var İzlesene video platformunun; İzlesene video taşıma özelliği bulunuyor. Başka siteler üzerinde videolarını bulunuyorsa, işte o videoları kolay bir şekilde İzlesene sitesine taşıyabilme imkanınız olacaktır. Bu olay için İzlesene sitesinin referans vermiş olduğu siteler üzerindeki video linklerini kopyala işlemi yaparak, İzlesene sitesinde yer alan '' Adres Yapıştır '' seçeneğine kopyaladığınız linki yapıştırdıktan sonra '' Yükle '' butonuna basarak işleminizi yapabilirsiniz. Normal yüklemedeki gibi karşınıza yine bir form çıkacak ve o alanda video hakkında istenen bilgileri doldurarak işleminizi tamamlayabilirsiniz. İzlesene video taşıma özelliği ile de güzel bir ayrıcalık tanımaktadır.

İlginizi Çekebilir = Aklınızı Başınızdan Alacak En İyi 300 Bilim Kurgu Filmi İzle

NOT: İzlesene Video Yükleme Boyutu en fazla 2 GB olmaktadır. Ayrıca video yüklenmesi %100 olmadan yükleme sayfasını kapatmamanız gerekmektedir.

İşte bu kadar basit bir şekilde İzlesene Video Yükleme işlemi yapmış olabilirsiniz.

İzlesene video yayınlanma süresi ne kadar ?

İzlesene video yükleme işlemi yapmanızın ardından site yetkilileri video içeriğini '' Teknik Yeterlilik '' ve '' İçerik Onayı '' olmak üzere iki aşamalı olarak incelemektedir. Eğer video yetkililer tarafından onay alırsa en geç 48 saat içerisinde yayınlanmaya başlayabilir. Bazı durumlarda videonuz bilgisayarınızda çalışır durumda olasa da hatalı olabilmekte ve bu yüzden yayınlanmamaktadır.


İzlesene Video İndirme

İzlesene video yükleme işlemini sizlere anlattık. Şimdi sıra İzlesene Video İndirme işlemini merak edenler için anlatmaya geldi. İzlesene kendi sitesinde indirme hizmeti vermemektedir. Fakat İzlesene online video indirme programları ile İnternet üzerinden İzlesene Video İndirme işlemi yapmanız mümkün olacaktır.

İzlesene Video Başlığı Nasıl Olmalı ?

İnternet ortamı içinde az bir zaman geçirmiş olan bir kişi bile Video Başlığı Nasıl Olmalı hakkında bilgiye sahiptir. Neden diyecek olursanız; Her yerde olay aynıdır. Bir başlık video, yazı, resim vb tüm içeriklerden birine sahipse, o içeriklerle alakalı başlık girilmesi uygun görülmektedir. İmla kurallarına uygun olmalı ve SEO uyumlu olabilmesi için fazla uzun olmamalıdır. Tek fark İzlesene Video Başlığı büyük harflerle yazılması gerektiğidir.

İzlesene Video Açıklama İçeriği ve Uzunluğu ?

Her İnternet platformlarında olduğu gibi İzlesene Video Açıklama İçeriği ve Uzunluğu da hem arama motorları içinde hem de İzlesene sitesinde rahatça bulunması için videonuz ile alakalı olmalıdır.

İzlesene Video Açıklama Uzunluğu ise videonuzu tam tamına ifade eden ve 150 ile 200 karakterin bulunduğu bir açıklama girmeniz ve anahtar kelimeler ile de açıklamanın kalitesini arttırmalısınız.

İlginizi Çekebilir = Youtube ile Para Kazanmak için Kanal Nasıl Oluşturabilirim ?

Son olarak İzlesene Video Etiketleri Nasıl Olmalı ?

İzlesene Video Etiketleri maksimum 6 tane olmalıdır. Etiketleriniz videonuzun içeriği ile alakalı olmalıdır. Ayrıca etiketler içerisinde hem genelleme hemde bireysellik olmalıdır. Örnek olarak; Ariana Grande, Focus yazmışken bununla birlikte Klip, Pop, yabancı pop gibi kelimelerle etiketlerinizi tamamlamanız uygun olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..