Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın İlk Sahnesinin Çekildiğini Duyurdu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

4 Eylül 2018 Salı

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın İlk Sahnesinin Çekildiğini Duyurdu

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın İlk Sahnesinin Çekildiğini Duyurdu - Kurgu Gücü

Yediden yetmişe çoğu kişiye kahkahaya boğan Recep İvedik serisiyle bilinen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6 filminin çekimlerinin resmen başladığını duyurdu. Filmlerde Şahan Gökbakar yani Recep İvedik Tiplemesiyle komik olan iğrençlikler yaparak insanları güldürmeyi başarıyor. Normal yaşantımızda pek hoş görülmeyen bu tipleme, film olarak oldukça ilgi görülüyor.



Ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ın Recep İvedik serisiyle gişede izlenme rekoru kırmasının ardından serinin 6'ın filmi olan Recep İvedik 6 filminin çekimlerine başlandığı açıklandı. Recep İvedik 6 filminin ilk set görüntüleri paylaşıldı. Sosyal medya hesabında paylaştığı yazı ve resimle Recep İvedik 6'nın çekimlerine başladığını belirten Şahan Gökbakar, moda girdiğini belirtti. Peki Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek ? Recep İvedik 6 nerede çekilecek ? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar konumuzun içinde yer alacak...



İşte Şahan Gökbakar'ın Twitter ve İnstagram hesaplarında paylaştığı durumlar

'' Recep İvedik 6 ilk set günü. Haydi hayırlısı. Gazamız mübarek olsun...Moda girdim bile ''



Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın İlk Sahnesinin Çekildiğini Duyurdu - Kurgu Gücü

Bu paylaşımın ardından yaklaşık 3 saat sonra Şahan Gökbakar, resmi İnstagram hesabından Recep İvedik 6'nın ilk sahnesinin çekildiğini söyleyen bir video paylaştı.

İşte o paylaşımın resmi
Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın İlk Sahnesinin Çekildiğini Duyurdu - Kurgu Gücü

İnstagramdaki video izlemek için tıklayınız.


Recep İvedik tiplemesi hakkında yapılan yorumlardan bir tanesinde '' Abi sen 26 yı da ceksen bu rol artık bir asrın modeli oldu ki asla yıllarca bir benzeri cıkmayacagınada eminim ben garanti veriyorumki Allahın izni ile 6 diyerlerini bile sollicak izlenme gişe olarakkk şimdiden merakla bekliyorumm Allah yardımcınız olsunn kolay gelsinn inşlah '' yazıyor. Bu demek oluyor ki Recep İvedik karakteri gerçekten tutmuş bir karakter.

İlginizi Çekebilir = Rampage: Büyük Yıkım 2018 Yapımı Dwayne Jonhson Filmi

Peki Recep İvedik 6 ne zaman vizyona girecek ? Recep İvedik 6 herhangi bir aksilik olmaması durumunda Şubat 2019'da vizyona girecek.


Recep İvedik 6 nerede çekilecek ? Şahan Gökbakar'ın daha önce sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamalarda '' Düşünsene bir sonraki film Afrika savanalarında. Acı çekmeden de güzellik olmuyor. Güzel görüntü çekmek için bir sonraki filmde ya Uzakdoğu ya da Afrika’yı düşünüyorum '' diyerek filmin Afrika'da çekileceği adına ipuçları vermişti. Bunun üzerine sosyal medyada paylaştığı bir gönderide '' Recep'in Yeni Macerası '' yazılı bir fotoğraf paylaşmıştı.

İşte o fotoğraf
Şahan Gökbakar, Recep İvedik 6'nın İlk Sahnesinin Çekildiğini Duyurdu - Kurgu Gücü

İlerleyen zamanlarda Recep İvedik 6 hakkında yapılan gelişmeler sonucunda sizlere en güncel bilgileri sunmaya çalışacağız.. Bizleri takip etmeye devam edin.

İlginizi Çekebilir = The Predator 4: 2018 Yapımı 20th Century Fox'un Bilim Kurgu Filmi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..