Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

27 Eylül 2018 Perşembe

Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi

Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Türk Komedi Filmleri: Ailecek Şaşkınız 2018 Film İncelemesi
Türk Komedi Filmleri içinde yer alan başrollerini Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in paylaştığı Ailecek Şaşkınız izle adlı filmin film incelemesi yapacağız. Komedi filmlerinin vazgeçilmez ikilisi halini alan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'den yeni bir film daha geldi. Ailecek Şaşkınız izle biz sinema severlere oldukça güzel sahneler sunmuş görünüyor.


Herkesin ilgisini kazanan ikili, her yaptıkları filmde izleyenlerin yüzünü güldürmeye ve kahkahalara boğmaya devam ediyorlar. Yönetmen koltuğunda ve senaryosunda ise Selçuk Aydemir oturmaktadır. Yapımcı olarak Murat Cemcir ve Necati Kocabay yer alıyor.


Ailecek Şaşkınız Film İncelemesi yaptığımızda filmin oldukça kaliteli bir film olduğunu anlamış olduk. İzlemeyenler içinde burada konusu ve oyuncuları hakkında biraz bahsedeceğiz. Ailecek Şaşkınız 2018 senesinin Mart ayının 2'sinde vizyona girdi ve oldukça iyi bir kitleye ulaşmış oldu. Milyonlarca kişiyi kahkahaya boğan film izleyecekler içinde çoğu kişi tarafından tavsiye edilmektedir. Çalgı Çengi, Çalgı Çengi İkimiz, gibi sinema filmlerinde de yer alan ikili, daha önce Kardeş Payı ve İşler Güçler gibi dizi projelerinde de yer aldılar.



Ailecek Şaşkınız Film Konusu

Ailecek Şaşkınız konusu, Babasından yönetimi devralan Ferhat ile çocukluk arkadaşı olan ve aynı zamanda da şirketin finans müdürü olan Gökhan ikilisinin başlarına gelecek olan olayları konu alan ve eğlenceli sahneler sunan bir filmdir. Burada Ferhat oldukça şımarık bir adamdır. Ferhat hala tam büyümemiş çocuksu bir yapıya sahiptir. Bu iki iş yerinde çalışan işçilere pekte iyi davranmıyor. Günlerden bir gün şirket çalışanlarına yemek servisi için gitmiş oldukları bir restoranda, restoran sahibi ile iyi bir dostluk kurmuşlardır. Bu arada restoran sahibinin çok güzel bir kızı vardır. Adı Elif olan bu kıza Ferhat deliler gibi aşık olur. Saf ve Narin bir kız olmayan Elif, sert karakteri, kıvrak zekası, üstün hizmetlerle dolu karakteri, özel eğitimleri ile Ferhat'a zorlu dakikalar geçirecek.

İlginizi Çekebilir = Aksiyon Filmleri: Görevimiz Tehlike 6 Yansımalar 2018 Film İncelemesi

Ailecek Şaşkınız Film Oyuncu Kadrosu

Film Oyuncuları: Ferhat rolünde Ahmet Kural, Gökhan rolünde Murat Cemcir, Elif rolünde ise Işıl Aksoy yer alırken, Elif'in babası rolünde Cengiz Bozkurt, Günay Karacaoğlu, Elif'in kardeşi rolünde Bihter Dinçel, Çağlar Ertuğrul ve Mustafa Alabora'da oyuncu kadrosunda bulunuyor.

Komedi filmleri severler için Ailecek Şaşkınız tam size göre. Mutlaka izlenmesi gereken filmlerden bir tanesidir. Zaten işin içinde Ahmet Kural ile Murat Cemcir varsa o filmde ya da dizide kahkahalara boğulmamak mümkün değil.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..