3 Ay Boyunca Enflasyonla Topyekün Mücadele En Az %10 İndirim Kararı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

9 Ekim 2018 Salı

3 Ay Boyunca Enflasyonla Topyekün Mücadele En Az %10 İndirim Kararı

3 Ay Boyunca Enflasyona Topyekün Mücadele En Az %10 İndirim Kararı - Kurgu Gücü

Enflasyonla mücadele etmek adına yapılan enflasyonla mücadele programında Bakan Berat Albayrak açıklamalarda bulundu. Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında oluşturulan #TürkiyeKazanacak etiketiyle bu durum faaliyete geçirildi.  Albayrak'ın yaptığı açıklamada '' Elektriğe ve doğalgaza yıl sonuna kadar zam yapmayacağız. '' Ayrıca çoğu marketlerde de 3 ay boyunca %10 indirim yapılacağı belirtildi.



Hazine ve Maliye Bakanı Bera Albayrak ve diğer kuruluşlar tarafından oluşturulan http://enflasyonlamucadele.org.tr/ adresinde başlatılan Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında Türkiye'nin 2019 ile 2021 senelerini kapsamakta olan ve ekonomi iş programını da ortaya sunan Yeni Ekonomi Programı'nın temel amaçlarından bir tanesinin '' enflasyonla mücadele anlamına geldiği açıklandı.




Bakan Pekdemirli'nin yaptığı açıklama: '' Çaykur 2017 senesinden beridir zam yapmadı, yapmayacak. '' ifadelerini kullandı.
Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ise : "Ekonominin finansmanı için kaynak sağlamaya devam edeceğiz "ifadelerine yer verdi.
Bakan Berat Albayrak açıklamalarına '' Bu mücadeleye katılacak tüm firmalarımız, belirlenen logo ile birlikte asgari yüzde 10 indirim uygulayacaklarını beyan etti. '' dedi ve devamında '' Türkiye, Ağustos ayından beri ekonomisine yönelik spekülatif ataklarla karşı karşıya kalmış ve bununla etkin bir mücadeleye girilmiştir. '' diyerek devam etti.
3 Ay Boyunca Enflasyonla Topyekün Mücadele En Az %10 İndirim Kararı - Kurgu Gücü


Enflasyonla Topyekün Mücadele Programına Destek Veren Firmalar

Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı kapsamında sayfanın açılmasının ardından Doğuş Grubu, Boyner, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği şirketlerinin kampanyaya destek verdiği açıklandı. Bunun yanı sıra Boyner, Migros, Metro, Carrefour, ŞOK gibi marketlerinde bu kampanyayı desteklediği kampanyanın paylaşıldığı internet sitesinde paylaşılmıştır. Ayrıca MÜSİAD, Morhipo, Yaşar, ORKA Group, fabrika, Hopi, limon company, NetWork, Cotton Bar, DIVARESE, BİM, Beymen, D & R,  Et ve Süt Kurumu, BoynerGrup, TMO, Altınyıldız Classic, Atatürk Orman Çiftliği ve Beymen Club da mücadelede destek veriyorlar.



Son olarak açılan internet sitesinden paylaşılan #TürkiyeKazanacak etiketiyle sosyal medyanın Twitter platformunda oldukça çok paylaşım yapılmaya devam ediyor. Türkiye bu mücadeleye oldukça destek sağlıyor.

3 yorum:

  1. Hadi hayırlı olsun. Enflasyonla Topyekün mücadele programı.

    YanıtlaSil
  2. Zaten %50 zam geldi neredeyse herşeye... %10 indirim ne işe yarayacak ki ?

    YanıtlaSil
  3. Enflasyon krizi var evet ama bu şekilde bence bir düzelme olacağını zannetmiyorum. 2019'dan sonra zamlar kaldığı yerden daha da çok artacaktır.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..