Bilim Kurgu Filmleri: Kara Panter - Black Panther Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ekim 2018 Pazartesi

Bilim Kurgu Filmleri: Kara Panter - Black Panther Film İncelemesi

Bilim Kurgu Filmleri: Kara Panter - Black Panther Film İncelemesi - Kurgu Gücü

Süper kahraman ve bilim kurgu filmlerinin en iyi kahramanlarının doğuşunu sağlayan Marvel'in yeni filmi Black Panter, yine bir kahramanın doğuşuna tanıklık ediyor. Yönetmen koltuğunda Ryan Coogler oturuyor. Senaryosunu Joe Robert Cole ile Ryan Coogler birlikte yazmıştır. Yapımcılığını ise Kevin Feige yapmıştır. Kara Panter - Black Panther 2018 senesinin Şubat ayının 18'inde vizyona girmiş ve severleriyle buluşmuştur. Film 6.6 IMDB puanına sahiptir.





Kara Panter - Black Panther Film İncelemesi yapacak olursak film gerçekten bilim kurgu filmi olduğunu kanıtlamış durumda. İçinde aksiyon, macera ve fantastik türü de bulunduran film sizleri başından sonuna kadar adeta sürükleyecektir. Klasik dünyayı kurtaran süper kahramanlardan çok kendi ülkesini kötülüklerden korumaya çalışan bir kahramanın hikayesidir.. 2018'in ilk Marvel filmi olduğunu da söyleyebiliriz. Ayrıca bundan yaklaşık olarak 1,5 sene önce Kaptan Amerika filmiyle doğan Black Panther'in de ilk filmi olmuş oldu. Film genel olarak iyi bir yorum almış olsa da nadir olarak film izleyenlerin hayal kırıklığı olduğunu da söyleyenler var.



Kara Panter - Black Panther Film Konusu

Film aslında Krallığı korumaya çalışan bir süper kahramanın öyküsünü konu alıyor. Babasının ölümün ardından Wakanda kralı olacak T'Challa, onun hakkı olan krallık tahtını korumak için izole bir şekilde yaşayan fakat teknolojik bakımdan oldukça üst düzeyde olan halkına geri dönecektir. Dönmesinin ardından krallık tahtına oturan T'Challa'nın bu sefer eski güçlü bir düşmanı ortaya çıkmaktadır. Bu düşmanı ile krallık için teste tabi tutulan T'Challa, düşmanına yeni düşer ve taht elinden gider ve şelalenin dibini boylar. Herkes T'Challa'nın öldüğünü sanır fakat bilinmeyenler ortaya çıkar.. Kral T'Challa'nın halkının güvenliğini ve yaşam tarzını korumak adına müttefikler toplamak zorunda ve gücünü ortaya çıkarması gerekmektedir...

İlginizi Çekebilir = Korku Filmleri: Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu Film İncelemesi

Kara Panter - Black Panther Film Oyuncu Kadrosu

Black Panter yani T'Challa rolünde Chadwick Boseman, Erik Killmonger rolünde Michael B. Jordan, Nakia rolünde Lupita Nyong'o, Okoye rolünde Danai Gurria, Shuri rolünde Letitia Wright, Everett K. Ross rolünde Martin Freeman, W'Kabi rolünde Daniel Kaluuya ve M'Baku rolünde Winston Duke rol almıştır.

Sizler için filmi izleyip nasıl bir yapıya sahip olduğunu anlatalım dedik. Aslında bilim kurgu filmi severler için Kara Panter - Black Panther çok üst düzey olmasa da izleyecekler için vakit kaybı olmayacağını düşünüyorum. Kara Panter - Black Panther 2018 senesinin ilk Marvel filmi olmasıyla da oldukça dikkat çekmiştir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..