Ünlü Komedyen Ahmet Kural, Güzel Şarkıcı Sıla'yı Darp Etti Mi ? - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ekim 2018 Pazartesi

Ünlü Komedyen Ahmet Kural, Güzel Şarkıcı Sıla'yı Darp Etti Mi ?

Ünlü Komedyen Ahmet Kural, Güzel Şarkıcı Sıla'yı Darp Etti Mi - Kurgu Gücü

Dizi ve filmlerin sempatik komedyeni Ahmet Kural, ünlü şarkıcı güzel Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği konusunda ortaya çıkan iddialar sonucunda açılan soruşturmada konu hakkında görenler duyanlar yani kısacası tanıklar ifadelerini verdiler. İfadelere göre bir tanık WhatsApp'ta yazdığı yazılarda Ahmet Kural'ın bir kızı dövdüğü iddia edilmişti..




Bunun üzerine ünlü şarkıcı Sıla'nı şoförü ve onunla birlikte bir kadın savcıya ifadelerini verdiler. Bunun ardından ifadelerini veren tanıklar adliyeden ayrıldılar. Basın mensupları da tanıkların adliyeden çıkacağı zaman oradaydılar ve basın mensuplarının sorularına herhangi bir cevap vermediler.


Sıla Gençoğlu'nun avukatı Rezan Epözdemir ise bugün olay ile alakalı bir tanık dinletti. Soruşturmayı yürütmekte olan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısına Sıla Gençoğlu'nun şoförü ve onun beraberinde bir kadın tanık olarak savcıya ifadelerini verdiler. Ahmet Kural'ın tanık olarak dinlenilen komşusu ise Sıla Gençoğlu'na darp olayı ile alakalı arkadaşına attığı WhatsApp mesajını da soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu savcısına sundu.

Tutanakla tespit edilen bu durum ve dosyaya da bunu delil olarak aldıkları bu mesajda şu ifadelerin olduğu belirtildi;

'' Ahmet Kural evinde bir kız dövüyor.
Çok kötü dövüyor.
Polise haber versek mi ? '' gibi yazışmalarda bulunduğu ifade ediliyor. Bunun üzerine ifadelerini veren tanıklar ise adliyeden ayrıldılar.

Gerçekten Ahmet Kural, Sıla'ya darp uyguladı mı ? gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir = Margot Robbie Filmleri: Harley Quinn Tadında Muhteşem Filmler

Konu hakkında tüm detaylar Hürriyet sitesinden : http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/magazin/ahmet-kural-ve-silanin-dayak-sorusturmasinda-flas-gelisme-whatsapp-konusmalari-ortaya-cikti-41006795 alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..