Dünyanın En Çok Kazanan Milyarder Denebilecek 10 Futbolcusu - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ekim 2018 Salı

Dünyanın En Çok Kazanan Milyarder Denebilecek 10 Futbolcusu

Dünyanın En Çok Kazanan Milyarder Denebilecek 10 Futbolcusu - Kurgu Gücü

Futbolun içinde oldukça iyi paralar dönüyor. Bu paralar içinde de dünyanın en çok kazanan futbolcuları 2018 senesinde kimler olduğunu illa ki merak ediyorsunuzdur. Günümüzde futbol oldukça popülerleşen bir spor halini aldı. 7 den 70 e erkekten kadına herkes futbolu izler ve oynar oldu. Futbol denilince de akla günümüzde sayılı isimler geliyor. Bu isimlerde aldıkları paralarla adeta milyarder denebilecek miktarlar oluyor. Futbolda en çok kazanan futbolcular kimlerdir sorusuna cevap arıyorsanız işte konumuzu inceleyebilirsiniz.



Bildiğiniz dünyanın en çok sevilen sporlarından bir tanesi konumunda futbol yer alıyor. Dünya sporu olarak görülen futbol içerisinde bazı futbolcular mevki ve oynadığı takımlar itibarıyla diğer futbolculara göre daha fazla para alıyor. Peki sizlerinde merak ettiği en çok para kazanan futbolcular hangileri olduğunu konusunda güncel bilgiler sunmak istedik. Futbolu futbol yapan bizlere maç içinde sunduğu unutulmaz anlar oluyor. O anlar sayesinde heyecanlanıp seviniyor ya da üzülüyoruz. Her futbolcu illa ki bir para alıyor fakat bazılar o kadar çok alıyor ki neredeyse bir futbol kulübünün değeri kadar miktarlar oluyor hatta daha fazlası.




Dünyanın En Çok Kazanan Milyarder Denebilecek 10 Futbolcusu

Luis Suarez
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Luis Suarez - Kurgu Gücü
Barcelona'nın hücum oyucusu Luis Suarez, Yıllık toplam geliri tam tamına 26 Milyon Euro olarak belirtilmiştir. Yani 179 Milyon TL'ye tekabül ettiğini belirtmekte fayda vardır..


Antoine Griezman
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Antoine Griezman - Kurgu Gücü
Atletico Madrid'in değerli forvetlerinden bir tanesi olan Fransız Antoine Griezman, yıllık toplam geliri Luis Suarez ile aynı parayı yani 26 Milyon Euro alıyor. Bu da dediğimiz gibi 179 Milyon TL'ye eş değer bir rakam...




Zlatan Ibrahimovic
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Zlatan Ibrahimovic - Kurgu Gücü
İsveçli futbolcu Zlatan Ibrahimovic, yıllık toplam geliri 26.8 Milyon Euro'dur. Bu rakam da 184.51 Milyon rakamına eş değer oluyor. Şuanda LA Galaxy'de futbol hayatına devam ediyor.


Sergio Ramos
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Sergio Ramos - Kurgu Gücü
Real Madrid'in İspanyol yıldızı Sergio Ramos, yıllık topla geliri 27 Milyon Euro olarak belirtilmiştir ve dünyanın en çok kazanan futbolcuları arasında yerini almıştır. Aldığı bu rakam ise şuan ki Euro kuruyla tam tamına 185,89 Milyon Türk Lirasına eş değerdir.




Toni Kroos
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Toni Kroos - Kurgu Gücü
Orta sahada görev yapan Alman futbolcu Toni Kroos, yıllık tam olarak 28.2 Milyon Euro almaktadır. Şuanda Real Madrid'te görev yapan futbolcunun 194,15 Türk Lirasına eş değer bir miktar alarak en çok kazanan futbolcular 2018 arasında yer almasına yetiyor.


Gerard Pique
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Gerard Pique - Kurgu Gücü
İspanyol oyuncu Barcelona'nın defansının bel kemiği konumundadır. Gerard Pique, yıllık 29 Milyon Euro alarak en çok kazanan futbolcular listesinde yer alıyor. 


Gareth Bale
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Gareth Bale - Kurgu Gücü
Tottenham ile yıldızı parlayan Galli oyuncu Gareth Bale şuanda Real Madrid'te görev yapıyor. Gareth Bale'in yıllık toplam geliri 44 Milyon Euro olarak biliniyor. Bu rakam ise şuan ki Euro kuruna göre tam tamına 302,93 Milyon Türk Lirasına eş değerdir.



Geldik en çok kazanan futbolcular 2018 listesinde ilk 3 sıraya...

Neymar
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Neymar - Kurgu Gücü
Brezilyalı fubolcu Neymar, şuanda Fransa Ligue 1 ekiplerin PSG'de forvet olarak forma giyiyor ve yıllık toplam geliri 81 Milyon Euro olarak biliniyor. Bu rakam şuan ki Euro kuruyla 557,66 Milyon Türk Lirasına sahiptir.


Cristiano Ronaldo
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Cristiano Ronaldo - Kurgu Gücü
Portekizli futbolcu Real Madrid'ten flaş transferle Juventus'a gitti. Şuan da Cristiano Ronaldo'nun yıllık geliri tam tamına 94 Milyon Euro olarak bilinmektedir. Bu rakamda şuanda Euro kuruyla 647,16 Türk Lirasına eş değerdir.




Lionel Messi
Dünyanın En Çok Kazanan Futbolcu - Lionel Messi - Kurgu Gücü
Barcelona'nın en değerli oyuncusu konumunda olan Lionel Messi, yaptığı onca kaliteli iş sayesinde en çok kazanan futbolcular 2018 listesinde zirvede olmayı hak ediyor diyebilir. Arjantinli yıldız Lionel Messi, yıllık toplamda 126 Milyon Euro gibi muhteşem bir para alıyor. Şuan ki Euro kuruyla bu rakam 867,48 Türk Lirasına eş değer...

Açıkçası bizlerin ömrü hayatı boyuncu çalışsa alamayacağı paraları adamlar bir yılda alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..