Türk Komedi Filmleri: Kayhan 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ekim 2018 Salı

Türk Komedi Filmleri: Kayhan 2018 Film İncelemesi

Türk Komedi Filmleri: Kayhan 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Recep İvedik tiplemesiyle alıp başını yürüyen Şahan Gökbakar'ın yeni komedi filmi Kayhan izle, herkes tarafından merakla bekleniyordu. Kayhan 2018 Şubat ayının 8'inde vizyona girerek meraklı bekleyişlere son vermiş oldu. Yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar oturuyor. Senaryosunu Togan Gökbahkar ile Şahan Gökbakar ortak kaleme almıştır. Yapımcılığını ise yine Togan Gökbakar ile Şahan Gökbakar birlikte üstlenmiştir.



Kayhan Film İncelemesi yapacak olursak, her zaman ki tiplemelere yakın bir tipleme ile kaldığı yerden devam eden Şahan Gökbakar, aslında masum bir genci canlandırıyor olsa da Recek İvedik gibi iğrençliklere bu filmde de rol vermiş ve severlerinden iyi yorumlar almıştır. Kimisi ise Kayhan 2018 filminin beklenenden kötü olduğunu belirtmiştir. Komedi filmleri türünde olan Kayhan için yapılan yorumlar için oldukça kötü eleştiri geldiğini söylemekte mümkün. Film için '' Recep İvedik çakmasında bile berbat olduğunu da söyleyen var, yazık sana be böyle iğrenç film yapmışsın sakın filme gitmeyin '' diyen de var...



Kayhan Film Konusu

Filmde Kayhan, çevresinde masumiyetiyle ve temiz kalpliliğiyle tanınan iyi kalpli biridir. Sözde dostlukların adama olarak bilinen Kayhan, yıllar öncesinde mezun olduğu okulun pilav gününe gitmek için sabırsızlanıyordur. Kayhan eski arkadaşlarını görmek için heyecanla okulun yolunu alırken, okula vardığında oldukça kötü bir süprizle karşılaşır. Pilav gününe okul arkadaşlarının hiçbiri gelmemiş ve hatta 98 mezunları yıllığında Kayhan'ın dost olarak bildiği herkesin aslında ondan nefret ettiğini öğrenir. Tabi bunun üzerine Kayhan tam anlamıyla yıkılır. Öğrendikleri üzerine şoka giren Kayhan, şokun etkisinin geçmesiyle bütün herkesten intikam alma kararı alır..

İlginizi Çekebilir = Bilim Kurgu Filmleri: Kara Panter - Black Panther Film İncelemesi

Kayhan Film Oyuncuları

Film aslında başrollerin 3 kişiden ibarettir. Kayhan karakterini Şahan Gökbakar canlandırırken, Kayhan'ın en iyi arkadaşı olan Orçun rolünü ise İrfan Kangı canlandırmıştır. Bunun dışında Sevim rolünde ise Gökçe Eyüboğlu rol alıyor.

Aslında filmi izlediğimizde bende daha kaliteli bir film bekliyordum fakat çoğu kişininde dediği gibi filmin hayal kırıklığı olduğunu söylemek mümkün. Şahan Gökbakar gibi kaliteli komedyenden daha iyi işler çıkabilirdi. Kayhan karakteri pek tutmamış gibi duruyor. Kayhan izle, Kayhan 2018 izle, film izle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..