Korku Filmleri: Yabani - Wildling 2018 Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Ekim 2018 Salı

Korku Filmleri: Yabani - Wildling 2018 Film İncelemesi

Korku Filmleri: Yabani - Wildling 2018 Film İncelemesi - Kurgu Gücü
Korku Filmleri: Yabani - Wildling 2018 Film İncelemesi
Korku Filmleri türünde olan kurt adam daha doğrusu kurt kadın filmlerinden esinlenen Yabani - Wildling 2018 filmlerinden bir tanesidir. Yönetmenliğini Fritz Bohm'un yaptığı korku filmi türüdür. Yönetmenliğini yapan Fritz Bohm ayrıca filmin senaryosunu da kendi yazmıştır. Yapımcılığını ise Tomas Eskilsson, Celine Rattray, Liv Tyler, Trudie Styler ve Charlotte Ubben birlikte üstlenmişlerdir.


Yabani - Wildling Film İncelemesi yaptığımızda filmi izleyerek detaylara ulaştık. Başından sonuna kadar heyecanla izleyeceğiniz bir film olmadığını söyleyebilirim. Aldığı 6.0 IMDB puanı bizce normal. Çünkü ne fazla olmuş ne az. İdeal bir puan verilmiş. Film harika da değil kötü de değildir. Bildiğiniz kurt adam filmlerinden esinlenilmiş bir filmdir. Korku türünde olması sizi yanılmasın. Çünkü filmde öyle çok korkuya dair bir şeyler olduğu söylenemez. 2018 korku filmleri arasında yer alan Yabani, ufak bir kızın doğuşunun hikayesini anlatmaktadır.



Yabani - Wildling Film Konusu

Filmde ufak bir kız olan Anna'nın büyüme hikayesi ile kurt adam filmlerinden esinlenilmesi bir araya getirilmiştir. Bunun sonucunda da oldukça korkunç bir kurt kadın ortaya çıkıyor. Anna dünyaya geldiği andan itibaren baba diye bildiği adam tarafından bir odaya kapatılmış ve toplumdan uzak tutulmuştur. Anna'nın baba diye bildiği adam dışarıda yabaniler olduğunu, onun dışında bütün çocukları yediğini ve bu oda dışına kesinlikle çıkmaması gerektiğini söyler. Fakat Anna'nın bilmediği gerçekler vardır ve bu gerçekler baba diye bildiği adam ondan saklar. Anna'nın her sene doğum gününü kutlayan adam, büyümesini engellemek için ona karnından hep iğne yapmaktadır. Daha doğrusu Anna'nın gerçekte olduğu şeye dönüşmemesini sağlamaya çalışmaktadır. Fakat Anna büyüyüp yetişkin bir kız olmasının ardından babası diye bildiği adam öldürmek için odaya girdiğinde Anna uyanır ve adam kendini vurur. Bunun üzerine silah seslerini duyan komşuları polise haber verir. İşte olaylar bundan sonra başlar. Polis memuru olan Ellen'ın korumasına verilen Anna, gerçek hayata adım attığı andan itibaren gerçek dünyadan çok farklı olduğu anlaşılacaktır. Anna'nın kana susama hissi ve vücudunda olan değişiklikler sonrasında yavaş yavaş gerçekte ne olduğunun farkına varacak ve kendini vahşi doğanın içinde bulacak...

İlginizi Çekebilir = Türk Komedi Filmleri: Kayhan 2018 Film İncelemesi

Yabani - Wildling Film Oyuncu Kadrosu

Anna rolünde Bel Powley, Daddy rolünde Brad Dourif, Ellen Cooper rolünde Liv Tyler, The Wolf Man rolünde James LeGros, Lawrence rolünde Mike Faist, Roger Fowler rolünde Troy Ruptash, Doc rolünde Bhavesh Patel ve Rooney rolünde Frank Deal rol almaktadır.


Film izlemek isteyenler için zaman kaybı olduğunu düşünmesem de herkesin seveceği bir türde film değildir. Film zaman kaybı değildir fakat izlemeseniz de herhangi bir şey kaybetmezsiniz. Çünkü bilinen kurt adam filmlerinin kurt kadın versiyonu yapılmış. Korku filmi olduğuna bakmayın, içinde korkuya dair bir şey olduğunu pek söylemek doğru olmaz.

İlginizi Çekebilir = Malefiz: Kötülüğün Gücü Filmi Konusu, Oyuncuları, İncelemesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..