Korku Filmleri: Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu Film İncelemesi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

1 Ekim 2018 Pazartesi

Korku Filmleri: Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu Film İncelemesi

Korku Filmleri: Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu Film İncelemesi - Kurgu Gücü

Korku filmleri türünde yer alan ve serisi bulunan Paranormal Activity, en son olarak Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu 2015 senesinin Ekim 23 tarihinde vizyona girmişti. Film gerçekten korku türünün en iyilerinden bir tanesi olarak görülmektedir. Yönetmenlik koltuğunda Gregory Plotkin oturuyorken, Senaryosunda Adam Robitel, Gavin Heffernan, Jason Pagan ve Andrew Deutschman ile birlikte kaleme alınmıştır. Yapımcılığını ise Jason Blum ile Oren Peli ortak olarak üstlenmiştir.


Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu Film İncelemesi yaptığımızda film hakkında oldukça kaliteli yorumlar aldığımızı gördük. Paranormal olayları konu alan film serinin şuanda sonuncusu konumundadır ve oldukça kişi tarafından beğenilmektedir. Serinin son filminde yeni bir aile ile karşınıza çıkan Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu, korku filmleri türünün en beğenilen film serilerinden bir tanesidir. Ayrıca film Abd yapımı bir korku filmidir. Peki Film izlenir mi diye soracak olursanız, bence korku filmi severlerin mutlaka tüm serisini izlemesini tavsiye ederim. Oldukça kaliteli sahneleri olduğunu söyleyebilirim.



Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu Film Konusu

Serinin son filminden yeni ailenin başından geçen paranormal olaylar anlatılıyor. Emily ve Ryan adında evli bir çift ve küçük bir kızları Leila ile oldukça mutlu bir hayat sürdüren aile, bildiğiniz bir çekirdek ailedir. Eski evlerinden yeni bir eve taşınmalarıyla büyük bir kabus başlar aile için. Taşındıkları evin garajına indiklerinde bir kutu kaset ile bir kamera bulmalarının ardından ev içerisinde gelişen paranormal olayları izlemeye başlayacaklardır.

İlginizi Çekebilir = Korku Filmleri: Ruhlar Bölgesi 4 Son Anahtar 2018 Film İncelemesi

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu Film Oyuncu Kadrosu

Ryan Fleege rolünde Chris J. Murray, Emily rolünde Brittany Shaw, Skyler rolünde Olivia Taylor Dudley, Mike rolünde Dan Gill, Leila rolünde Ivy George, Young Kristi rolünde Jessica Tyler Brown, Young Katie rolünde Chloe Csengery ve Don McManus yer almaktadır.

Paranormal Activity 5: Hayalet Boyutu 2015 senesi yapımı bir olduğu için film meraklıları yeni filminin ne zaman çıkacağını merakla bekliyor. Bu konu hakkında da bilgiler çıkmaya başladıkça sitemizde bulabileceksiniz. Özellikle sosyal medya adreslerimiz takip ederek daha çabuk haberdar olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..