Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

7 Ekim 2019 Pazartesi

Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi

Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi - Kurgu Gücü
Hızlı ve Öfkeli'nin Spin-Off Filmi Hobbs & Shaw'dan İlk Kare Geldi
Yabancı hf film izle kategorisinde yer alan ve merakla beklenen film en sonunda Hızlı ve Öfkeli'nin Hobbs and Shaw filmi ile alakalı ilk görüntüler yayınlandı. Bu görüntüler Dwayne Johnson'ın kendi sosyal medya hesaplarından birinde paylaştı. Bu görsel içinde tabi ki aksiyon filmlerinin muhteşem ismi Jason Statham da yer almaktadır. Peki Hobbs and Shaw ne zaman vizyona girecek ? Herksin merakla beklediği Hızlı ve Öfkeli bağlantısı Hobbs and Shaw filminden ilk görüntüler Dwayne Johnson tarafından sosyal medyada paylaşıldı.


Hobbs and Shaw, Dwayne Johnson ve Jason Statham'la birlikte vizyonda yer almaya hazırlanıyor diyebiliriz. Hobbs and Shaw filminden ilk görseli Dwyane Johnson, Instagram'da paylaştığı görülüyor. Paylaştığı bu fotoğrafta görünene göre ise Hobbs ve Shaw arasında bir sorun olduğu görülüyor. Bildiğiniz gibi işin içinde Jason ve Dwayne varsa film mutlaka aksiyon içeriyordur zaten paylaştığı resimden de aksiyon kokusu alındığını söyleyebiliriz.



Hobbs and Shaw tam tamına 2 Ağustos 2019 tarihinden vizyona girecek. Resmi paylaşarak filme olan heyecanı daha çok arttıran Dwayne Johnson, film hakkında ipucu vermiş değil. Jason Statham ve Dwayne Jonhson'ın yanı sıra filmde Idris Elba da eşlik ediyor.


Hobbs and Shaw Filmi Konusu

Hızlı ve Öfkeli yan serisi olan Hobbs and Shaw, güvenlik ajanlığı yapan Luke Hobss ile Deckard Shaw'ın birdenbire aralarında oluşan anlaşmazlığı konu almıştır. Şuanda film hakkında net bir bilgi olmamakla beraber ilerleyen zamanlarda gelişmelerin olacağını düşünüyoruz. Bu gelişmeleri de en güncel bir şekilde sitemizden takip edebileceksiniz.


Hobbs and Shaw filminin yönetmen koltuğunda ise David Leitch oturuyor. Ayrıca filmde Vanessa Kirby'in de rol aldığını biliniyor. Hızlı ve Öfkeli filminin de senaristliğini yapmış olan Chris Morgan, Hobbs and Shaw filminin de senaryosunda yer alıyor. Ayrıca Idris Elba hangi karaktere can vereceği de tam olarak netlik kazanmış durumda değildir.

Açıkçası oldukça zevkli bir olacağa benziyor. Ünlü iki oyuncunun zaten bir araya gelerek yapmış olması bile kaliteli bir yapım olacağının garantisini veriyor gibi.

İlginizi Çekebilir
1- Hayvan Mezarlığı Konusu, Oyuncuları: 2019 Korku Filmleri
2- Korku Gerilim Filmlerinin Muhteşem Serisi Testere: Jigsaw Efsanesi
3- Aksiyon Filmleri: Gökdelen - Skyscraper 2018 Film İncelemesi

1 yorum:

  1. Hobbs and Shaw filmi gerçekten çok merak ediyorum. iki kaliteli dövüş ustasının filmi harika olacak bence.

    YanıtlaSil

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..