Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm 2 Kasım 2018 Cuma Neler Yaşandı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

2 Kasım 2018 Cuma

Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm 2 Kasım 2018 Cuma Neler Yaşandı

Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm 2 Kasım 2018 Cuma Neler Yaşandı - Kurgu Gücü

Her gün TV8 ekranlarında Serap Paköz'ün sunumuyla karşımıza çıkan Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm izle programında neler yaşandı, saat kaçta, ne zaman ? Birbirinden çarpıcı dosyaları uzman ekipleriyle araştırıp çözen Gerçeğin Peşinde,  her gün yeni dosyalar ile TV8 ekranlarından karşımıza çıkıyor.



Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm izle ile bugün saat 13.15'te meraklıları için TV8 ekranlarında yayınlanacak. Peki Gerçeğin Peşinde 2 Kasım programında neler yaşanacak ?
29 yerinden bıçaklanarak öldürülen ve evinde oldukça fazla ata altını bulunan Melek Şengönül'ü kim neden öldürdü ? konusu hala bir sonucu kavuşmuş değil fakat konu hakkında gelişmeler vardı. Bu gelişmeler ise Melek Şengönül'ün yardım ettiği bir aile olduğu doğrultusundaydı. Programda bu gizemli ailenin sırrının ne olduğu konuşuluyor.

Melek Şengönül'e hediye olarak geldiği tahmin edilen eşya kim tarafından verildi ? konu üzerinde araştırmalar devam ediyor.


Programa Melek Şenegönül hakkında gizli tanık olan Sıla katıldı ve Sıla'nın annesi neden ortadan kayboldu ? bu konu konuşuluyor.
Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm - Melek Şengönül'e Verilen Hediye - Kurgu Gücü
Melek Şengönül'ün yeğeni programa canlı telefon bağlantısı ile katıldı ve hediye hakkında '' Melek Şengönül, beğendiği şeyleri kendi alabilir ya da başkaların beğenmeyip atacağı şeyleri kendi atılması diye alabilir '' tarzında ifadelerde bulundu.

İlginizi Çekebilir = Gerçeğin Peşinde 295. Bölüm 31 Ekim 2018 Çarşamba Full İzle

Gerçeğin Peşinde 297. Bölüm başlayınca Canlı izle, bitince full hd tek parça olarak izle.

Konu hakkında tüm detaylar Gerçeğin Peşinde programının içinde söylenildiği gibi alınmıştır. Bu konu üzerinde doğacak her hangi bir sorundan Kurgu Gücü sitesi sorumlu değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..