Venom: Zehirli Öfke Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı - KURGU GÜCÜ | Bilginin İnternetteki Adresi

Son Konular

22 Aralık 2019 Pazar

Venom: Zehirli Öfke Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı

Venom Zehirli Öfke - Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı - Kurgu Gücü
Venom: Zehirli Öfke Bilim Kurgu Filmlerinin Karanlık Kahramanı

5 Ekim 2018'de vizyona giren Venom Zehirli Öfke, 2018 yapımı Abd filmleri arasında yer almaktadır. Yapım şirketlerinde Marvel'inde yer aldığı Venom Zehirli Öfke filmi izleyenlere oldukça kaliteli ve efektif sahneler sunmuş durumda. Bilim kurgu türünün yanı sıra aksiyon, fantastik, gerilim ve macerayı da içinde bulunduran Venom oyuncuları kimler? Venom yönetmeni kimdir? Venom konusu nedir? gibi sorularınıza bu konumuz içerisinde cevap bulabileceksiniz.


✔ İlginizi Çekebilir = Doğruluk Mu Cesaret Mi - Truth Or Dare Film İncelemesi

Venom Zehirli Öfke filmi izlenin yönetmenlik koltuğunda Ruben Fleischer otururken, senaryosunu ise Scott Rosenberg, Todd McFarlane, Ed Solomon, Kelly Marcel ve Jeff Pinkner kaleme almıştır. Yapımcılığını ise Matthew Tolmach ile Avi Arad üstlenmiştir. IMDB puanı ise 10 üzerinden 6.9 gibi harika bir puana sahip olan Venom Zehirli Öfke oyuncuları ise şu şekilde sıralayabiliriz;

✔ Tom Hardy
✔ Michelle Williams
✔ Reid Scott
✔ Scott Haze
✔ Riz Ahmed, oyuncu kadrosunun ana karakterleri arasında yer almaktadırlar.



Venom Zehirli Öfke Film Konusu

Eddie Brock adında araştırmacı bir gazeteci, Life Foundation'ın sahibiyle bir röportaj yapar ve bu röportajda Eddie Brock söylememesi, sormaması gereken sorular sorar ve bunun üzerine Life Foundation'ın sahibi Eddie Brcok'un işin kovulmasına ve başına talihsiz olaylar gelmesine sebep olur. Eddie Brock da bunun üzerine Life Foundation çalışanlarından bir tanesinin yanına gelip, Life Foundation'ın yaptığı gizli faaliyetlerin tamda düşündüğü gibi doğru olduğunu söyler. Bunun üzerine Eddie Brock hemen bu gizli faaliyetleri araştırmaya koyulur. Eddie Brock araştırmaları esnasında Life Foundation'ın tesislerinde her zaman sokakta yaşayan ve gazete satın aldığı kadını bir cam fanus içinde görür ve onu kurtarmaya çalışırken Life Foundation'ın yapmış olduğu deneyler sonucunda ortak yaşar diğer bir tabirle simbiyotik Eddie Brock'u hakimiyeti altına alır ve ortaya Venom adında oldukça güçlü ve kontrol edilmesi zor bir yaratık ortaya çıkar... Eddie Kurtulmaya çalışsa da Venom artık onu esir almıştır.

✔ İlginizi Çekebilir = 2019 Yapımı Bilim Kurgu Filmi Godzilla: Canavarların Kralı

Evet sevgili Kurgu Gücü takipçileri,

Bugün sizler için Venom Zehirli Öfke adlı bilim kurgu filmi hakkında bilgi vermeye çalıştık. Konusunu elimizden geldiği kadar ifade edici bir şekilde yazmak için çaba gösterdik. Aslında filmi kendim de izledim ve oldukça çok beğendim. Başından sonunda kadar anlatacaktım ama bu sefer siz izleyeceğiniz zaman her şeyi net biliyor olmanız filmi sıkıcı bir hale getirecekti. Film bilim kurgu türünde olmasına rağmen macera, aksiyon, gerilim ve hatta yeri geldiğinde komik sahnelere bile yer vermiş diyebilirim. Ayrıca filmin sonu gösteriyor ki Venom Zehirli Öfke'den sonra bir film daha çekilecek gibi. Film hakkında görüş ve yorumlarınızı konumuzun altında yorum olarak belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. Sende Yorumunu Yap, Bilgini ve Fikrini Paylaş. Yapacağınız her yorumdan yorumu yapan kişinin sorumlu olduğunu bilerek yorum yapınız.

NOT: Yorumlarınız Onaydan Geçerek Yayınlanmaktadır!

Her gün Film incelemeleri, SEO ipuçları, Teknoloji ve bilim gibi daha birçok konuda bilgi sunduğumuz Kurgu Gücü sosyal medya hesaplarını takip ederek sitemiz üzerinde paylaşılan bütün bilgilerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz. Sosyal medya adreslerimiz: Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Pinterest..